Na konferencii vo Francúzsku, Honkongu a Indonézii bola novinka predstavená s už celosvetovým dosahom.

Pred pár dňami bol tento smartfón špeciálne predstavený aj pre indický trh, kde sa bude predávať pod označením Poco F1. Včera spoločnosť predstavila svoje globálne ambície a ohlásila predaj nového výkonného smartfónu Pocophone F1 v Ázii, Európe, Afrike a Amerike. V zozname krajín je uvedené aj Slovensko, takže sa môžeme tešiť na skorú oficiálnu dostupnosť aj u nás.

Najnovšie predstavený zoznam krajín bol oproti prvotným informáciám mierne upravený a niektoré krajiny nemajú toľko šťastia ako my. Nešťastníkom je napríklad Turecko, ktoré zo zoznamu vypadlo. Globálna verzia Pocophone F1 bude oproti indickým cenám mierne drahšia a takisto existujú regionálne cenové rozdiely. Napríklad v Španielsku bude 64 GB model začínať na 329 eurách, pričom Xiaomi ponúka 30 € kupón, ktorý cenu dostane na vynikajúcich 299 eur.

Model so 128 GB vnútornej pamäte pritom však stojí viac, ako sa očakávalo a dostal cenovku 399 eur. Vo Francúzsku 64 GB model začína na úrovni 359 eur, pričom 128 GB model opäť dosahuje cenu 399 eur. Ostatné krajiny ešte nemajú aktualizované ceny, ale z prvých cenových informácií sa zdá, že ceny z oficiálneho tweetu vo výške 329 eur / 369 eur budú predsalen v skutočnosti trochu odlišné.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Poco F1 oficiálne: Neskutočný výkon a šialene nízka cena

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Komentáre sú uzavreté