Dlhodobo žiadaná vlastnosť.

Xiaomi Mi Band 5 umožní pohodlnejšie nabíjanie. Dôvodom je integrácia magnetického nabíjania, prvýkrát v rámci fitness náramkov Mi Band. Táto funkcia bola používateľmi dlhodobo žiadaná.

Na novú funkciu upozornil portál gsmarena s odvolaním na oficiálny príspevok spoločnosti Xiaomi na sociálnej sieti Weibo. Čínsky výrobca v rámci svojho príspevku oficiálne oznámil kľúčové vlastnosti a vylepšenia nového náramku. Mi Band 5 tak okrem magnetického nabíjania ponúkne aj veľký dynamický OLED displej a podporu pre NFC platby cez UnionPay a QuickPass v Číne.

NFC platby by mali byť súčasťou aj globálnej verzie náramku, avšak na detaily v tomto smere si budeme musieť počkať na globálne predstavenie zariadenia, ktoré by sa mohlo uskutočniť v lete. Mi Band 5 takisto ponúkne funkciu vzdialenej spúšte fotoaparátu a kvalitnejšie senzory na monitorovanie zdravia. Vo výbave bude aj 11 profesionálnych športových režimov a nový režim monitorovania zdravia, ktorý je navrhnutý špeciálne pre ženy.

Mi Band 5 bude pre čínsky trh oficiálne predstavený už 11. júna 2020. Globálnej verzie by sme sa mali dočkať v lete.

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5. Zdroj: Weibo

Zdroj: gsmarena 

Prečítajte si aj:

Takto bude vyzerať fitness náramok Xiaomi Mi Band 5

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit