Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od pondelka, 22. júla, nájdete v online nákupnej galérii MALL.SK najväčší detský internetový svetrozšírenú ponuku módy. Dodnes samostatné značky Bambino.sk (v Česku Proděti.cz) a Bigbrands sa v oboch krajinách sťahujú do galérie MALL a zároveň tu vznikajú zákaznícke kluby. Rodičia si budú môcť vyberať z najširšej ponuky produktov a využívať množstvo užitočných benefitov. Očakávaný počet registrovaných členov v MALL klube Pre deti má do konca roka dosiahnuť počet 100 000.

Samostatné e-shopy Bambino.sk/Proděti.cz a Bigbrands sa stanú súčasťou online nákupnej galérie MALL. Zákaznícke kluby ľuďom ponúknu rozšírené benefity ako napríklad zľavu na prvý nákup, dopravu zadarmo či predĺženú dobu na vrátenie zakúpeného tovaru. Všetky obľúbené produkty, na ktoré sú zákazníci zvyknutí, pritom zostanú zachované. Týmto spôsobom MALL rozšíri svoju produktovú ponuku na Slovensku aj v Česku.

„Chceme zákazníkom umožniť, aby všetko, čo potrebujú, nakúpili jednoducho a rýchlo na jednom mieste. Preto predstavujeme najväčší detský svet na slovenskom aj českom internete. Zároveň integrujeme  obľúbenú platformu Bigbrands do rozšírenej kategórie MALL Móda,” komentuje zmenu Tomáš Punar, Commercial Marketing Director v MALL Group.

Zákazníci oboch obchodov nájdu na webových stránkach informáciu o sťahovaní, vrátane príslušných odkazov. Členstvo v kluboch je zadarmo a záujemci sa do nich môžu prihlásiť prostredníctvom svojho účtu na Mall.sk, alebo sa registrovať. Bezprostredne potom im budú k dispozícii všetky benefity. Už zaregistrovaní zákazníci dostanú e-mailom informáciu o prevedení účtu alebo o možnosti registrácie, podľa toho, aký spôsob zvolili podľa platnej metodiky GDPR. Na Slovensku zároveň prebehne rebranding obchodu s detskými potrebami Bambino.sk a vznikne zóna so špecializovaným tovarom v galérii MALL MALL Pre deti.

Ani ľudia, ktorí si obľúbili širokú ponuku známych aj menej známych značiek na Bigbrands o svoje obľúbené nákupy neprídu. Podľa svojich preferencií a potrieb si môžu vyberať na Slovensku aj v Česku.

MALL Detský svet

https://www.mall.sk/pre-deti

MALL móda

https://www.mall.sk/moda

 

Značky: