Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vianoce klopú na dvere, a vy ešte stále neviete, čo dať blízkym pod stromček? Nezúfajte. Prinášame zoznam tipov na skvelé smart vianočné darčeky od známych slovenských a českých influencerov. Stačí sa inšpirovať.

Pre hudobných nadšencov

Poznáte niekoho, kto si svoj život bez hudby nevie ani predstaviť? Potom si po darčekový tip príďte priamo k speváčke Monike Bagárovej. Táto mimoriadne talentovaná kráska má totiž v hrdle zlato. No okrem spievania si aj ona rada, a najmä vo vianočnom čase, odpočinie pri počúvaní obľúbených piesní, či vianočných kolied. Či už ide na tréning do práce alebo do fitka, jej absolútnym favoritom sú slúchadlá FreeBuds Pro 2, a to najmä preto, že poskytujú krištáľovo čistý zvuk.

“Som rada, že som objavila tieto slúchadlá, sú proste úžasné. Najviac si na nich cením kvalitu ich zvuku, ktorá je bezkonkurenčná, a neskutočne dlhú výdrž batérie, takže sa nikdy nemusím báť, že sa mi vybijú.”, ospevuje Monika. Navyše, v ušiach vyzerajú nesmierne štýlovo, takže ich ľahko doladí ku každému outfitu. Či už potrebujete darček pre sestru, brata, mamku, alebo kamaráta, kvalitnými bezdrôtovými slúchadlami rozhodne nič nepokazíte.

Pre tých, ktorí chcú mať zdravie pod palcom

Šport a zdravie idú ruka v ruke. Najmä na sledovanie výkonu a zdravotných údajov sa športovým nadšencom zíde smart zariadenie, s ktorým budú mať všetky svoje údaje na jednom mieste. To oceňuje aj český akrobatický pilot Martin Šonka. Martin si svoje smart hodinky, konkrétne model Watch D od Huawei, totiž nevie vynachváliť.

“Na smarthodinky si veľmi potrpím, a hodinky Watch D predčili moje očakávania. Vďaka množstvu zdravotných funkcií mám vždy prehľad o svojom zdraví, no predovšetkým ma potešila funkcia merania tlaku. Hodinky majú dokonca špeciálny remienok, vďaka čomu sú merania mimoriadne presné a to veľmi oceňujem,” uviedol profesionálny akrobatický pilot. Všetky namerané údaje sa uložia v aplikácii Huawei Health (Zdravie). Ak poznáte niekoho, komu by sa táto šikovná vychytávka zišla, prekvapte ho pod stromčekom darčekom, ktorý nielen poteší, ale je aj užitočný.

Pre vášnivých cestovateľov

Ak potrebujete zohnať darček pre niekoho, kto doma neobsedí, má pre vás skvelý tip cestovateľ a bloger Milan Bez Mapy. Na svojich potulkách sa už stretol s kadečím, no vďaka svojmu šikovnému notebooku MateBook X Pro 2022 sa o to vždy môže podeliť so svojimi fanúšikmi, aj keď je na opačnom konci sveta.

“Milujem šikovné veci, a najmä keď viem všetko spratať do jedného ruksaka, čo je pri cestovaní po svete veľká výzva. Som ale rád, že môj notebook je nielen nesmierne šikovný a výkonný, ale aj mimoriadne ľahký, takže mi v taške nezaberie veľa miesta,” radí cestovateľ Milan, ktorý aktuálne pracuje na pútavých blogoch priamo z Južnej Afriky.

Pre tých, ktorí si potrpia na štýl

Všetci máme kamoša/kamošku, ktorý musí neustále vyzerať dokonale. Byť štýlový si však vyžaduje značnú dávku námahy, o to viac pri hľadaní zariadení, ktoré vyzerajú esteticky príjemne a trendy zároveň. Našťastie, aj v tomto prípade má pre vás tip na darček známy MMA zápasník Attila Végh, ktorý si potrpí nielen na štýl, ale aj kvalitu. Najmä pokiaľ ide o smarthodinky. Jeho favoritom sú štýlové smarthodinky Watch GT 3 Pro v titánovej verzii pre pánov, no sú dostupné aj v krásnej keramickej bielej verzii pre dámy.

“Mám rád, keď veci dobre vyzerajú a môžem potvrdiť, že tieto hodinky vyzerajú brutálne. Aj žena mi ich stále chváli, tak ju možno na Vianoce prekvapím, a kúpim jej ich v dámskej verzii,” vtipkuje Attila. Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro sú skvelou voľbou pre každého, kto má rád kvalitu posilnenú štýlovým dizajnom. Poteší aj ich výdrž batérie – 2 týždne na jedno nabitie. Či už potrebujete darček, ktorý vyhovie náročným estetickým požiadavkám pre priateľa alebo priateľku, tieto hodinky sú rozhodne trefou do čierneho.

Pre milovníkov fotografie

Pre umelecké duše má nápad na darček profesionálny fotograf Lukáš Kimlička, ktorý je sám úspešným umelcom vo svojom obore. Nedávno sa mu do rúk dostal kráľ smartfónovej fotografie Huawei Mate 50 Pro, a od tej chvíle ho nechce pustiť z ruky. Smartfón totiž prináša špičkový fotoaparát, ktorý dokáže zachytiť snímky na úrovni profesionálneho foto arzenálu.

“Mate 50 Pro ma naozaj prekvapil. Musím povedať, že sa mi s ním pracuje naozaj špičkovo. Jeho fotografické funkcie som si vyskúšal na vlastnej koži vo svojom štúdiu, kde som pomocou neho nafotil módny editoriál, a myslím si, že výsledky hovoria samé za seba,” nechal sa počuť Lukáš. Ak teda máte v okolí vášnivého fotografa, ktorý kade chodí, tade fotí, darujte mu špičkový smartfón Huawei Mate 50 Pro.

Značky: