Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bez ohľadu na to, či ste práve začali podnikať, alebo podnikáte už niekoľko rokov, pravdepodobne neustále premýšľate o tom, ako zlepšiť a zefektívniť svoje každodenné procesy.

Našťastie v tejto digitálnej dobe existuje množstvo nástrojov a aplikácií, ktoré pomáhajú majiteľom firiem – od softvéru na komplexné vedenie účtovníctva až po bežné mobilné aplikácie na zjednodušenú komunikáciu medzi zamestnancami a zákazníkmi. Poďme sa teraz pozrieť na tie bežnejšie univerzálne aplikácie, ktoré si nájdu uplatnenie takmer v každom odvetví.

Online meetingZdroj: elements.envato.com
Online meeting

WhatsApp Business

WhatsApp Business je bezplatná mobilná aplikácia zameraná na zasielanie správ a sprostredkovanie zákazníckej podpory. Je dostupná pre Android aj iOS. Aplikácia bola vytvorená s cieľom pomôcť malým podnikom a obsahuje všetky funkcie štandardnej verzie. Medzi ďalšie funkcie patrí profil spoločnosti s kontaktnými údajmi, štítky na organizáciu chatov a nástroje na odosielanie rýchlej odpovede zákazníkom.

Evernote

Aplikácia Evernote slúži na zaznamenávanie poznámok, organizáciu textu, obrázkov, videí a aj zvukových záznamov. Vďaka nej môžete mať všetky informácie na jednom mieste, takže sa budete vedieť dokonale orientovať vo vašich príjmoch, výdavkoch, informáciach o zákazníkoch alebo nadchádzajúcich povinnostiach. Všetky zaznamenané údaje je možné zdieľať s vašim tímom.

Slack

Hľadáte spôsob ako zlepšiť komunikáciu vo vašom tíme? Slack je praktický nástroj, ktorý slúži v prvom rade na komunikáciu medzi kolegami. Chatovať môžete individuálne s jedným kolegom alebo s celou skupinou. Navyše môžete vytvoriť samostatný kanál pre určitý projekt. Pomáha tímom pracovať rýchlejšie a synchronizovane, nech sú kdekoľvek. Slack sprostredkuje aj videohovory či hlasové hovory a funguje nielen v mobile, ale aj na počítači.

Je pravda, že nemôžete každý úkon vo firme nahradiť alebo zjednodušiť aplikáciou. Pokiaľ chcete mať účtovné služby alebo marketing na vysokej úrovni, budete musieť najať interného pracovníka alebo outsourcovať.

Podnikanie z domuZdroj: elements.envato.com
Podnikanie z domu

Značky: