Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Terasy boli vždy skvelým miestom na relaxáciu a zábavu na čerstvom vzduchu, no vďaka technologickému pokroku sa stávajú ešte pohodlnejšími a modernejšími. Tu sú tri inovatívne technológie, ktoré prinášajú revolúciu v dizajne a pohodlí terás – od inteligentných systémov osvetlenia až po automatické tieniace konštrukcie.

Ušetrite počas stavby terasy na materiáloch vďaka skvelým firmám ako Bitumat a investujte do jednej z týchto technológií.

Automatické tieniace konštrukcie

Slnko môže byť v letných mesiacoch kruté, ale automatické tieniace konštrukcie vám môžu pomôcť prekonať nepríjemné horúčavy. Už žiadne asfaltové šindle a obyčajné strechy. Tieto novodobé konštrukcie využívajú senzory na zisťovanie množstva slnečného svetla dopadajúceho na terasu a podľa toho upravujú tienenie. Niektoré modely sú dokonca vybavené zabudovanými ventilátormi, ktoré vás počas horúcich dní ochladia.

Tieniace konštrukcieZdroj: elements.envato.com
Tieniace konštrukcie

Reproduktory odolné voči počasiu

Hudba môže vášmu pobytu vonku dodať ďalší rozmer, ale tradičné reproduktory môže poškodiť dážď, vietor a extrémne teploty. Preto treba investovať do odolnejších reproduktorov. Sú navrhnuté tak, aby odolali nepriaznivým vplyvom počasia a zároveň poskytovali vysokokvalitný zvuk. Niektoré modely sú vybavené pripojením Bluetooth, takže môžete streamovať svoju obľúbenú hudbu priamo zo smartfónu alebo tabletu.

So správnymi riešeniami môžete vytvoriť pohodlný, komfortný a zábavný vonkajší obytný priestor, v ktorom budete radi tráviť čas. Vyberte si to správne riešenie práve pre vás a užívajte si letné mesiace naplno.

Inteligentné systémy osvetlenia

Preč sú časy, keď ste museli po tme bezhlavo hľadať vypínač svetla. Inteligentné osvetľovacie systémy uľahčujú nastavenie dokonalej atmosféry a ovládanie svetiel pomocou hlasu, smartfónu alebo diaľkového ovládača. Pomocou systému môžete naprogramovať aj na automatické zapínanie a vypínanie, takže sa už nemusíte obávať, že necháte svetlá zapnuté cez noc.

Ovládanie smart svetielZdroj: elements.envato.com
Ovládanie smart svetiel

Ak potrebujete kvalitné materiály ako asfaltové pásy či polystyrén, obráťte sa na Bitumat.

Značky: