Do redakcie nám dorazil balíček z Mi-store.sk so smart vychytávkami od Xiaomi, ktoré je už teraz možné zakúpiť na Slovensku s platnou európskou certifikáciou a dvojročnou zárukou. Tieto produkty aktuálne začíname intenzívne testovať a podrobný test prinesieme v najbližších vydaniach časopisu TOUCHIT a na našom webe. Zatiaľ sa však v krátkosti pozrime, aké chuťovky nám to vlastne prišli.

Xiaomi Mi Smart Kettle

Rýchlovarná kanvica Xiaomi Mi Smart Kettle má minimalistický dizajn. Dokáže ohriať 1,5 litra vody a priebežne udržiavať teplotu až celých 12 hodín, čo môže byť užitočné napríklad vo firmách. Samozrejmosťou je kompatibilita s aplikáciou Mi Home, kde môžete pristupovať k nastaveniam a štatistikám. Kanvica sa predáva za 43,90 eura. 

Xiaomi Mi sonická zubná kefka

Pre vyznávačov žiarivého úsmevu máme dobrú správu. Sonická kefka vás už nemusí stáť stovky eur. Teraz si ju kúpite už aj za 45,90 eura v elegantnom, čistom dizajne. Túto kefku môžete spárovať s aplikáciou Mi Home a pozrieť sa na podrobné štatistky čistenia vašich zubov. Každé vaše čistenie je ohodnotené bodmi a v rámci týždenných a mesačných štatistík vám aplikácia ukazuje, na ktoré časti chrupu pri čistení zabúdate. Nastaviť si môžete aj svoj obľúbený čistiaci režim, aby čo najviac vyhovoval vašim potrebám. Vďaka sonickému pohybu štetiniek zubnej kefky dokáže zubná kefka efektívne odstraňovať zubný povlak nielen z povrchu zubov, ale aj z medzizubných priestorov.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360˚

Pokiaľ chcete bezpečne ochrániť vašu domácnost v čase vašej neprítomnosti, potom môžete siahnuť po bezdrôtovej kamere Xiaomi Mi Home Security Camera 360. Za sumu 54,90 eura ide o veľmi dobrého strážcu vašej domácnosti. Cez aplikáciu Mi Home môžete sledovať čo sa u vás doma aktuálne deje a otáčať kamerou v celom spektre 360˚. Domácnosť tak budete mať pod palcom. Obraz sa zaznamenáva na microSD kartu, ktorú je potrebné dokúpiť. Kamera dokáže zaznamenávať pohyb a poslať vám upozornenie na telefón, že sa u vás niečo deje. Samozrejmosťou je nočné videnie. A ak máte napríklad domáceho miláčika, prostredníctvom vstavaného reproduktoru a mikrofónu s ním môžete komunikovať.

Xiaomi Mi Dash Cam

Ak radi a často jazdíte autom, potom je Xiaomi Mi Dash Cam vašim vhodným spoločníkom na cestách. Ide o kameru určenú do auta, ktorá zaznamenáva vašu jazdu a môže byť vašim svedkom v prípade dopravnej nehody. Kamera komunikuje so smartfónom cez Wi-Fi a dokáže do neho video prenášať v reálnom čase. Video je možné ukladať aj na microSD kartu s maximálnou kapacitou 64 GB. Zorný uhol kamery je 160˚, vďaka čomu sú zábery naozaj prehľadné. Kameru netreba zapínať. Ak je správne pripojená k elektronike vášho auta, sama rozpozná, kedy naštartujete a kedy sa vaša jazda končí. Senzor preťaženia sa zase postará o to, aby video v prípade kolízie bolo naozaj zaznamenané a automaticky sa nepremazalo novšími zábermi. Priaznivá je aj cena. Táto kamera stojí len 68,90 eura.

Všetky tieto vychytávky aktuálne testujeme a naše podrobné testy čoskoro prinesieme v časopise TOUCHIT a na našom webe. Ak máte nejaké otázky ohľadom týchto produktov, píšte nám do komentárov čokoľvek, čo vás zaujíma a my sa na ne pokúsime odpovedať v našich podrobných recenziách.