Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital, dodávateľ ukladacích technológií a poskytovateľ riešení s vedúcim postavením v odvetví, oznámila nové partnerstvo so spoločnosťou Epic Games a Nintendo a prináša prvú, oficiálne licencovanú pamäťovú kartu Fortnite® SanDisk® microSDXC™ pre Nintendo Switch™.

Exkluzívna karta značky Fortnite je navrhnutá tak, aby poskytla hráčom konzistentné a spoľahlivé úložisko, kedykoľvek sa dajú do hrania hry Fortnite, bez ohľadu na to, akým spôsobom hrajú. Karta bola taktiež testovaná a schválená pre použitie pri všetkých verziách Nintendo Switch. Na kartu je poskytovaná obmedzená doživotná záruka1 pre kľud na duši všetkých hráčov, ktorí preberajú velenie v hre.

Prevedenie kariet je inšpirované epickými a legendárnymi postavami Skull Trooper (128 GB*) a Cuddle Team Leader (256 GB*), dizajn kariet pripomína vzácne a obľúbené outfity hry. Ako bonus, fanúšikovia, ktorí si zakúpia kartu, dostanú kód na limitovanú grafiku Angular Flow Wrap2 a ohromia svojich spoluhráčov.

„Epic Games sú vedúcou spoločnosťou a inovátorom v odvetví hier a majú stovky miliónov fanúšikov po celom svete,“ hovorí Susan Park, viceprezidentka pre zákaznícke riešenia spoločnosti Western Digital a dodáva: „Sme nadšení, že môžeme uzavrieť partnerstvo s Epic Games a Nintendo, a napomôcť fanúšikom hry posunúť herné zážitky na vyššiu úroveň. Preto prinášame komunite hráčov Fortnite špeciálne navrhnutú pamäťovú kartu.“

Doporučená koncová cena pre pamäťovú kartu SanDisk microSDXC pre Nintendo Switch je 36 EUR (128 GB*) a 61 EUR (256 GB*). Uvedené pamäťové karty sú dostupné prostredníctvom vybraných predajcov a distribútorov a taktiež priamo v internetovom obchode Western Digital online store.

Partnerstvo bolo realizované v spolupráci so spoločnosťou IMG, výhradnou agentúrou značky Fortnite pre licencovanie spotrebiteľských produktov.

Pre viac informácií o spoločnosti Western Digital a produktoch značky SanDisk navštívte www.SanDisk.com alebo sledujte značku na sociálnych sieťach Twitter, Instagram, Facebook nebo YouTube.

Značky: