Túžite po užšom páse či vypracovanom bruchu? Chcete sa cítiť fit?

Do boja proti nadbytočným centimetrom sa môžete pustiť pomocou nasledujúcich aplikácií, ktoré vás pri poctivom a pravidelnom cvičení, dostanú o krok bližšie k vysnívanej postave.

Denné cvičenie brucha

Denné cvičenie brucha je výborná aplikácia na precvičenie všetkých brušných svalov. Aplikácia vám najskôr každý cvik predvedie, následne už počíta opakovania a série. Každý deň nezabudne zaznamenať váš pokrok a zároveň vás motivuje odmenami za každodennú snahu. Pravidelným cvičením sa postupne zvyšuje aj obťažnosť zostáv.

App Store

Denný tréning Brucho Zdarma

Táto aplikácia je súčasťou série známej aj pod názvom Denný tréning, ktorá obsahuje návod ako efektívne a rýchlo precvičiť každú časť tela. Všetky cviky sú predvádzané certifikovanými osobnými trénermi, ktorí vás zakaždým upozornia na zmenu pozície. Na výber máte 5, 8 a 10 minútové zostavy cvikov na brucho, od čoho sa odvíja dĺžka ich opakovania. Počas ich striedania máte vždy tri sekundy na zmenu polohy. Počas tejto chvíle vám tréner predvedie nasledujúci cvik, takže už vopred budete vedieť, čo vás čaká a neminie.

Google Play
App Store

8 Minutes Abs Workout

Kto z vás by nechcel mať za pár minút denne vypracované brušné svaly? V aplikácii 8 Minutes Abs Workout si môžete vyberať spomedzi viacerých typov tréningov, ktorých zostavy netrvajú viac než 8 minút. Aplikácia má veľmi efektný dizajn a naozaj prehľadné animácie, vďaka ktorým pochopíte každý jeden cvik. Počas tréningu vám hrá hudba a hlas v angličtine vás motivuje v odcvičení kompletného tréningu. Ak sa vám aplikácia bude páčiť, jej úplnú verziu si môžete stiahnuť za necelých 4,50 eura.

Google Play
App Store

Najlepší Brušný Fitness

Ak vám chýba motivácia, disciplína a vytrvalosť v pravidelnom cvičení, stiahnite si aplikáciu Najlepší Brušný Fitness. Prehľadná a výzorom veľmi čistá aplikácia vás nenechá na váš vytýčený cieľ, ktorým je ako inak ploché a pevné brucho, zabudnúť. V konkrétnu hodinu, ako aj deň vám cvičenie pripomenie, dosiahnuté štatistiky zaznamená v grafe. S aplikáciou budete mať celé svoje napredovanie vždy pred očami. Ostatné je už na vás.

App Store

Abs Sit Ups Workout

S aplikáciou Sit ups sa stanete majstrom „brušákov“. Neveríte? Aplikácia vám zostaví tréningový program podľa vašej kondície. Na začiatku vás otestuje koľko ľah-sedov zvládnete a následne vám pripraví harmonogram ušitý na mieru. Počet cvikov vám rozumne rozdelí na série, medzi ktorými vám ponechá dostatok času na oddych. Aplikácia vás tiež nezabudne motivovať informáciou, koľko ľah-sedov na konci celého tréningu dokážete zvládnuť za predpokladu, že vytrváte a každý deň budete na svojom bruchu vytrvalo makať.

App Store

Partnerom rubriky e-Zdravie je mobilná aplikácia Dôvera. Pre viac informácií kliknite sem.