Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sage oznámila spustenie štvrtej verzie produktu Sage XRT Treasury.

Ide o vysoko výkonné riešenie na správu pokladnice a hotovosti. Medzi kľúčovými aktualizáciami sa nachádza integrácia so Sage Enterprise Intelligence (SEI), podnikovou platformou pre business intelligence, vylepšená mobilná funkcionalita a schopnosť zobrazovať dáta na veľkom množstve rôznych zariadení.

Sage XRT Treasury version 4 ponúka podnikom okamžitý pohľad na stav aktuálnej hotovosti a umožňuje zamestnancom povoľovať platby, sledovať vývoj a zabraňovať podvodom. Všetky tieto služby sú teraz dostupné aj zo smartfónov a tabletov používateľov.

„Toto riešenie od Sage nám umožnilo významne zlepšiť všetky naše pokladničné procesy,” povedal Carlos José Quesada, vedúci oddelenia pokladnice a financií v španielskej realitnej spoločnosti TM Grupo Inmobiliario. „Výsledkom je to, že sme zaznamenali výrazné finančné úspory vďaka schopnosti kontrolovať a riadiť naše bankové pozície. Hlavnou výhodou je mať koncový nástroj pre správu pokladnice umožňujúci konsolidovať všetky informácie, ktoré zvyčajne oddelenia spravovali v rôznych a oddelených moduloch.”

Jayne Archbold, generálna riaditeľka Sage Enterprise, hovorí: „Popri technológiách, ktoré zabezpečia, že zamestnanci budú môcť vykonávať svoju prácu rýchlo, efektívne a to aj na cestách je pre podniky nevyhnutné mať silnú správu pokladnice a hotovosti.  Sage XRT Treasury umožňuje zákazníkom vidieť a bezpečne pracovať s finančnými informáciami kdekoľvek a kedykoľvek. Pri používaní Sage XRT Treasury version 4 môžete zdieľať a spolupracovať, overovať a kontrolovať citlivé transakcie a dáta.”

„Mobilita už viac nie je len doplnkom, je základom pre udržanie si náskoku v dnešnom konkurenčnom prostredí. Integrácia SEI poukazuje na dôležitosť skombinovania poznatkov z obchodovania s technológiami v mobilnom svete. So Sage XRT Treasury version 4 je vám business intelligence k dispozícii okamžite, kdekoľvek sa nachádzate.”

Sage XRT Treasury je modulárne riešenie pre pokladnicu a hotovosť s bohatou funkcionalitou a ponúka pokročilú interoperabilitu so všetkými súčasnými platformami pre Enterprise Resource Planning (ERP).

Používatelia si môžu prispôsobiť rozhranie na základe svojej pozície, s dôrazom na individuálne priority a požiadavky. Prístrojový panel môže byť prispôsobený jednotlivým koncovým používateľom a dostupný je prostredníctvom webu, mobilných zariadení a Microsoft® Excel.

Prístrojový panel SEI ponúka skutočný pohľad do ktorejkoľvek organizácie, čím používateľom umožňuje získať poznatky nielen o peňažných tokoch, ale aj o zabezpečovaní zdrojov. Riešenie je intuitívne a ľahko použiteľné. Poskytuje informácie v skutočnom čase a sebestačne, čo znamená, že vykonanie diagnostiky, vytvorenie analýz a správ bude jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

Mobilné aspekty Sage XRT Treasury version 4 tiež prinášajú správne informácie správnemu zamestnancovi. Napríklad, služobne starší zamestnanci budú môcť získavať informácie najvyššej úrovne aj na cestách cez svoje pripojené zariadenie, pričom oddelenie financií bude mať okamžitý prístup aj k tým najpodrobenejším analýzam prostredníctvom tabuliek v Exceli.

Mobilné podpisy vylepšujú bezpečnosť a pomáhajú bojovať proti podvodom tak, že umožnia používateľom na cestách kontrolovať, overovať a podpisovať všetky finančné toky, obzvlášť pri citlivých platbách a to kdekoľvek a kedykoľvek.

Riešenie Sage XRT Treasury version 4 bude dostupné vo Francúzsku, Taliansku, Španielsku a Portugalsku už koncom júna a potom sa začne objavovať na ďalších trhoch. Viac informácií získate na www.sage.com/treasury.

Značky: