Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Príde vám tohtoročná zima už dlhá? Túžite sa preniesť aspoň na chvíľu do teplých krajín, objavovať rôzne kultúry alebo zažiť nové zážitky? Všetky vaše priania si môžete splniť s novou limitovanou edíciou Tic Tac Around the World, s ktorou budete mať svet ako na dlani.

Vo farebnom balení sa pre milovníkov dobrodružstva skrýva hneď šesť ovocných príchutí. Tóny zrelých malín a brusníc vás okamžite prenesú do letných dní v Európe. Milovníci exotických diaľok si prídu na svoje s príchuťou sviežeho ananásu, jemnej marakuje, sladkého manga alebo neobvyklej papáje. Nielen vďaka osviežujúcej chuti, ale tiež vďaka obrázkom, ktoré symbolizujú rôzne kontinenty, si s Tic Tac vychutnáte cestu ďaleko od domova. A možno začnete snívať aj o svojej dovolenke.

Limitovaná edícia Tic Tac Around the World s mixom šiestich rôznych ovocných príchutí bude na pultoch obchodov od konca februára v klasickom balení i vo veľkom bottle packu. Uvedenie bude podporené kampaňou na sociálnych sieťach a POS materiálmi v mieste predaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Značky: