Zariadenia zamerané na mobilné hranie sa tešia čoraz väčšej popularite.

Je úplne prirodzené, že každý z výrobcov smartfónov sa snaží priniesť na trh niečo, čím sa odlíši od konkurencie. Spoločnosť Nubia vstúpila do segmentu herných smartfónov medzi prvými, takže nie je žiadnym prekvapením, že to dáva aj patrične pocítiť svojim konkurentom. Tentokrát sa už pripravuje na príchod tretieho zástupcu modelového Red Magic.

Generálny manažér spoločnosti Ni Fei, na sociálnej sieti Weibo odhalil šesť kľúčových parametrov pripravovanej Nubie Red Magic 3. Ako prvým prvkom bude kombinovaný kvapalinovo-vzduchový chladiaci systém pre najnáročnejšie herné tituly. Telefón bude aj veľmi dobre vybavený, takže očakávaný čipset Snapdragon 855 bude dopĺňať až 12 GB pamäte RAM.

Displej údajne dostane vyššiu obnovovaciu frekvenciu, ako má väčšina herných počítačov a ponúkne špeciálne funkcie na ochranu očí. Na trhu sa už nachádzajú smartfóny s obnovovacou frekvenciou až 120 Hz (Razer Phone), takže sme zvedaví, či Red Magic 3 v tomto smere konkurenciu predbehne alebo iba dorovná.

Nová batéria ponúkne vyššiu kapacitu ako 3 800 mAh, z predchodcu Red Magic. Vylepšenia sa dotknú aj 4D vibračného motorčeka s prispôsobiteľnou haptickou spätnou väzbou. Fei upriamil pozornosť na aprílové predstavenie nového herného telefónu Red Magic 3, takže o ňom budeme v najbližších týždňoch určite ešte veľa počuť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

ASUS ROG Phone: Toto je prvý skutočný herný smartfón (VIDEORECENZIA)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.