Telefón sa 10. marca objaví v Prahe. Vtedy pravdepodobne spoznáme ďalšie podrobnosti.

OnePlus One je obľúbený „zabijak“ vlajkových lodí. Má veľmi dobré parametre (Snapdragon 801, 3 GB operačnej pamäte a 5,5-palcový displej) a láka hlavne cenou. Tá je v niektorých prípadoch polovičná v porovnaní s podobne vybavenými smartfónmi (resp. bola pri uvedení OnePlus One na trh).

Hoci bolo možné získať telefón aj na Slovensku, používatelia si ho obvykle museli objednať prostredníctvom tretej strany. Už čoskoro však bude možné zakúpiť OnePlus One priamo cez oficiálne stránky výrobcu. Ten prostredníctvom svojho fóra oznámil dostupnosť telefónu pre 16 nových krajín. V zozname nechýba Slovensko a Česká republika.

OnePlus One sa pri tejto príležitosti objaví o pár dní v Prahe. Českú metropolu navštívia zástupcovia spoločnosti, ktorí pravdepodobne predstavia konkrétny dátum dostupnosti a ceny pre náš trh. Dodajme, že OnePlus One sa vo svete predáva za cenu 299 dolárov pre 16 GB verziu, resp. 349 dolárov pre 64 GB model. Smartfón nemá microSD slot a dlhú dobu sa dal kúpiť iba na pozvánky.

OnePlus One má stále lákavú výbavu

OnePlus One má lákavú výbavu aj dnes

Zdroj: OnePlus One

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit