Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

„INVÁZIA ZAČALA“: XPG v spolupráci s Intel expanduje do obchodu so systémovými PC

XPG, poskytovateľ vysoko výkonných výrobkov pre hráčov, profesionálov zo sveta e-športu a technických nadšencov, s potešením oznamuje, že na CES 2020 v Las Vegas predstaví svoj najnovší rad Xtreme Performance Gear s témou „Invázia začala“. Medzi výrobky na veľtrhu bude patriť kompletný sortiment herných periférií a príslušenstva, PC komponentov, modulov DDR4 a SSD pevných diskov. Navyše XPG po prvýkrát predstaví svoj herný notebook, mini PC a monitor, čo hovorí o vstupe značky do segmentu systémových PC. Stánok XPG na CES 2020 (7–10. januára) bude vo Venetian, Titian 2206.

Systémové PC a monitory

Notebook XPG XENIA, monitor PHOTON a mini PC GAIA – spoznajte X, P a G

S cieľom posilniť kľúčové kompetencie v oblasti herných pamätí a úložísk, XPG rozširuje svoju ponuku produktov o herné PC a monitory.

Návštevníci si budú môcť v stánku XPG exkluzívne prezrieť nový XPG XENIA 15. Tento 15,6” notebook vyvinutý v spolupráci s Intel je osadený Full HD IPS displejom, procesorom Intel® Core™ i7 najnovšej 9. generácie a vlastným oceňovaným riešením SX8200 Pro M.2 od XPG. Hráči na stolových PC si budú môcť vyskúšať mini PC XPG GAIA, rovnako vyvinuté spoločne s Intel, s kompaktnou 5 litrovou skriňou, vymeniteľným PCI slotom pre 8” karty a 500wattovým certifikovaným kompaktným napájacím zdrojom 80 PLUS®.

XPG PHOTON je IPS 27” obrazovka s technológiou Vivid Color® chrániaca zrak od PixelDisplay Inc., ktorá je na hernom monitore použitá po prvýkrát. Táto nová technológia znižuje únavu očí pri nočnom hraní, pretože eliminuje škodlivé modré svetlo bez toho, aby redukovala hnedé farby, filmy, alebo boli potrebné okuliare filtrujúce modré svetlo. Toto riešenie umožňuje prepínať medzi celofarebným gamutom cez deň a úžasným farebným zobrazením v noci.

PC komponenty

Vertikálna XPG VOLTA skriňa maxi towerpre najlepších hráčov

Na veľkosti ZÁLEŽÍ a táto extrémna skriňa v nadživotnej veľkosti sa pýši zvislým prúdením vzduchu v štýlovo čistej valcovej konštrukcii, ktorý snúbi prémiový kovový vzhľad so sklom a RGB efektami, čo vytvára skutočnú pastvu pre oči. Do veľmi priestorného vnútra sa zmestia základné dosky E-ATX, tri veľkoformátové grafické karty a niekoľko chladičov na veľmi praktických výsuvných koľajniciach.

Pevné SSD disky a DRAM XPG

V stánku bude predstavený kompletný sortiment pamätí DRAM a SSD diskov od XPG. Okrem iného sa to týka troch nových konceptov PCIe Gen4 SSD (SAGE, INDIGO a PEARL) s rýchlosťou čítania/zápisu až 7 000/6 000 MB/s a podporou NVMe 1.4 a najnovšej platformy AMD. Na stánku XPG budú aj pevné SSD disky SU630 a SX8100, obidva s kapacitou až 4 TB. Ponuku doplnia externé SSD disky SE900G a SE770G RGB. Rýchlosť ich čítania a zápisu dosahuje až 2 000 MB/s. XPG uvedie aj dva moduly RGB DRAM novej koncepcie (XPG DARKMOON a XPG SYDYRU) s frekvenciou až 4 800 MHz a kapacitou až 32 GB.

Značky: