A od 2. novembra bude fungovať predaj služieb cez internet.

Jedným z nedostatkov štvrtého slovenského operátora bola nemožnosť objednať si službu cez internet. Dokonca aj kvôli aktivácii dátového balíčka 4G GIGA ste museli ísť na poštu a to aj v prípade, že ste už vlastnili SIM kartu s predplateným kreditom.

4ka reaguje na kritiku a v týchto dňoch sprístupňuje aktiváciu dátovej služby prostredníctvom SMS správy. Stačí zaslať SMS v tvare 4G GIGA na krátke číslo 950.

Pripomeňme, že balíček 4G GIGA umožňuje počas 30 dní stiahnuť jedno giga dát v sieti štvrtého operátora. Platnosť dátového balíka je 30 dní odo dňa jeho aktivácie. Dátový balík možno aktivovať jednorazovo, no zároveň je možné aktivovať aj viacnásobný počet balíkov.  Po ukončení platnosti alebo po jeho vyčerpaní.

NakupSIM4ka-13

Dátový balík je možné aj naďalej získať na predajných miestach 4ky, napríklad v sieti Slovenskej pošty. Okrem týchto dvoch spôsobov si budú môcť od pondelka 2. novembra 2015 zákazníci 4ky aktivovať balíček aj cez internet. V ten deň totiž SWAN plánuje spustenie predaja cez internet.

Mobilný operátor 4ka koncom tohto týždňa plánuje pokoriť hranicu 40-tisíc zákazníkov. Už dnes viac ako 10-tisíc „štvorkárov“ využíva dátové balíčky. Operátor takisto uviedol, že možnosť rezervovať si VIP číslo, ktorého cena sa pohybuje od štyroch do 44 eur, využilo viac ako šesťtisíc zákazníkov. Možnosť rezervácie je aj naďalej otvorená na webe 4ka.sk. Po prvom týždni predaja operátor umožní nákup SIM kariet aj bez rezervácie. SIM kartu zákazníkovi doručí kuriér.

NakupSIM4ka-4

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit