Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jedinečné slúchadlá s aktívnym potláčaním okolitého hluku je možné zakúpiť už za 99 eur

Prvý produkt londýnskej technologickej spoločnosti Nothing, bezdrôtové transparentné slúchadlá Nothing ear 1, si slovenskí zákazníci môžu zakúpiť exkluzívne v predajniach NAY za cenu 99 eur. Slúchadlá sú pilotným projektom, ktorý zaujme na prvý pohľad netradičným dizajnom spájajúcim kombináciu čierno-bielych komponentov a transparentného povrchu pre zvýraznenie technológie.

Kvalitný reproduktor slúchadiel sa postará o výnimočný zvukový zážitok. Slúchadlá sú pritom vyrobené z kvalitného odolného materiálu, ktorý dobre odoláva vode a potu (IPX4). Po spárovaní sa so zariadením sa slúchládla ovládajú veľmi jednoducho. Počúvanie sa automaticky zastaví pri vybratí slúchadlá z ucha. Následným vložením slúchadla späť do ucha sa prehrávanie opäť spustí. Ultraľahká konštrukcia slúchadiel zabezpečuje pohodlné nosenie počas celého dňa. Vetracie otvory uvoľňujú tlak a ergonomický tvar slúchadiel spolu so silikónovými koncovkami zabezpečuje maximálne prispôsobenie každému uchu.

Slúchadlám nechýba funkcia aktívneho potlačenia hluku ANC, ktorá minimalizuje vplyv nežiadúcich okolitých šumov a vy si tak môžete vychutnávať vašu obľúbenú hudbu kdekoľvek. Jediným stlačeným tlačidla môžete znovu aktivovať transparentný režim, ktorý prináša okolitý ruch naspäť k vám.

Slúchadlá poskytujú až 5 hodín počúvania hudby na jedno nabitie. Dlhšie používanie dosiahnete jednoduchým vložením slúchadiel do nabíjacieho puzdra, ktoré ich pripraví na ďalšie používanie. Vďaka nemu sa výdrž slúchadiel posúva až na 34 hodín. Samotné puzdro následne môžete nabiť prostredníctvom USB-C alebo bezdrôtovo.

Značky: