Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Záložný rackový UPS zdroj Cyber ​​Power Professional Series PR3000ELCDRT2U predstavuje perfektnú ochranu pre elektronické zariadenia.

Vďaka prehľadnému LCD displeju je používateľ dokonale informovaný o stave napájania batérie alebo záťaži. S výkonom 2800 W, čistým sínusovým priebehom a ďalšími funkciami ho ocenia najmä organizácie, ktoré potrebujú mať svoje systémy pod kontrolou aj v prípade výpadku prúdu. To vedia aj v spoločnosti ABBAS, preto riešenie od Cyber ​​Power využili v zabezpečení systémov v domove seniorov.

Vláda ČR dopytovala spoľahlivé a bezpečné riešenie záložného zdroja pre domov seniorov. Úrady na projekte spolupracovali so spoločnosťou ABBAS, ktorá je dodávateľom bezpečnostných systémov a s projektovou spoločnosťou Mekos Group. Zvolené riešenie od Cyber ​​Power zaistilo záruku bezproblémového chodu systémov bez výpadkov.

Implementace modelu Cyber Power Professional Series PR3000ELCDRT2U v kombinácii s kartou pre vzdialené ovládanie RMCARD205 priniesla nepretržitú ochranu bezpečnostného systému, kamier so záznamom, protipožiarneho systému, televízie a vstupného systému. Pre chod domova dôchodcov sa jedná o kľúčové systémy, pretože zaisťujú bezpečnosť klientov aj možnosť rýchleho zásahu v prípade náhlych zdravotných problémov.

Bez prítomnosti UPS a korektného vypnutia systémov môže pri náhlom výpadku alebo poklese el. napätia dôjsť k poškodeniu ukladaných dát, čo vedie k nutnému odstaveniu časti alebo celého systému a čakaniu na servisný zásah IT oddelenia. Takáto situácia potom môže mať vplyv na chod celého zdravotníckeho zariadenia. Vďaka úspešnej implementácii sa však seniori môžu cítiť úplne bezpečne.

Ďalšie benefity riešení od Cyber Power

Patentovaná technológia úspory energie GreenPower UPSTM od Cyber ​​Power zlepšuje účinnosť UPS a súčasne znižuje hromadenie tepla. Čistý sínusový zdroj energie zaisťuje dlhšiu výdrž a udržuje teplotu zariadenia v požadovanom rozmedzí. UPS reguluje nestabilné kolísanie napätia a zariadenia sú bezpečne pripojené k sieti bez toho, aby bolo potrebné používať batériu. Tá slúži ako záloha pre prípad výpadku a je možné ju meniť aj za chodu.

Rackový záložný zdroj je konštrukčne pripravený pre serverové skrine, disponuje USB rozhraním, dvoma zásuvkami IEC 320 C19 a ôsmimi zásuvkami IEC 320 C13. Pri záťaži na 100 % udržia pri chode na batériu systémy po dobu 1,4 min., ale pri polovičnej záťaži až 6,3 min., čo predstavuje dostatok času na uloženie rozrobenej práce. Tým sa zabráni strate alebo poškodeniu aktuálne otvorených dát. Po obnove elektrického napájania tak môžu systémy opäť bezpečne naštartovať a pokračovať vo svojej činnosti.

UPS je možné spravovať a monitorovať pomocou dodávaného softvéru PowerPanel® Management Software, ale tiež priamo na záložnom zdroji, ktorý disponuje kvalitným LCD displejom.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.