Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobca sieťových zariadení Mercusys predstavuje nový Wi-Fi 6 mesh systém Halo H60X. Novinka dokáže efektívne obslúžiť viac ako stovku zariadení súčasne a úplne eliminovať mŕtve zóny. To všetko jednoducho a efektívne.

Preč je doba nespoľahlivého a pomalého internetu. S Wi-Fi 6 je sieť dokonale priepustná, stabilná a efektívna, čo sú pre moderné domácnosti využívajúce zariadenie internetu vecí presne tie vlastnosti, ktoré potrebujú. Niekedy ale môže byť problém pokryť kvalitným signálom celý požadovaný priestor. A presne preto Mercusys prichádza s dvojpásmovým mesh systémom Halo H60X s rýchlosťou až 1500 Mb/s.

Systém dvoch vzájomne komunikujúcich jednotiek, ktoré medzi sebou automaticky prepínajú, keď sa používatelia so šikovnými zariadeniami pohybujú po dome, dokáže pokryť až 350 m². V tomto priestore sa mobilné zariadenia s internetom pripájajú k najrýchlejšiemu uzlu bez toho, aby musel užívateľ očakávať výpadky alebo pomalé načítanie.

Mesh systém Halo H60X je vybavený vylepšenými zosilňovačmi signálu. Podporuje technológiu Beamforming, ktorá sústredí sily bezdrôtového signálu priamo k používaným zariadeniam a automaticky vyberá tú najlepšiu trasu s ohľadom na stabilitu siete.

S technológiami OFDMA a MU-MIMO dokáže systém pripojiť viac ako stovku zariadení súčasne. Sieť je tak úplne efektívna a používatelia môžu surfovať po stránkach, sťahovať objemné dáta, streamovať či hrať online hry. To všetko súčasne a bez akýchkoľvek obmedzení. Funkcia BSS Color navyše eliminuje signály susedných sietí a zamedzuje tak rušeniu, ktoré by mohli spôsobiť.

Jednotka H60XR, ktorá funguje ako router pre prístup k internetu, je vybavená tromi WAN/LAN portami. Satelit H60XS potom disponuje dvojicou gigabitových LAN portov. Sadu je možné dopĺňať ďalšími jednotkami radu Halo H.

Nastavenie a správa mesh systému prebieha jednoducho pomocou voľne dostupnej aplikácie MERCUSYS. Užívatelia bez akéhokoľvek technického know-how systém sami nastavia v priebehu niekoľkých minút podľa pokynov v aplikácii. Nie je tak potrebné žiadne zložité čítanie obsiahleho manuálu. Rovnako jednoducho možno kontrolovať stav pripojených zariadení, spravovať sieť pre hostí či vytvárať užívateľské profily. K dispozícii je aj robustná rodičovská ochrana s možnosťou časových limitov, blokáciou nevhodných stránok či pozastavenie pripojenia k internetu.

Kľúčové vlastnosti Mercusys Halo H60X:

  • Podpora najnovšieho štandardu Wi-Fi 6
  • Dvojpásmové pripojenie s rýchlosťou až 1500 Mb/s (1 201 Mb/s v pásme 5 GHz, 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Pokrytie až 350 m²
  • Pripojenie pre viac ako 100 zariadení
  • Technológia Beamforming pre elimináciu zón bez signálu
  • Technológia MU-MIMO a OFDMA pre zvýšenie kapacity siete
  • Funkcia BSS Color pre elimináciu okolitých signálov
  • Možnosť káblového gigabitového pripojenia
  • Režim dvojpásmového prístupového bodu
  • Jednoduché nastavenie a jednoduchá správa pomocou aplikácie

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/halo-h60x

Značky: