Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovšia myš a klávesnica rady Logitech MX pre Mac a Ergo Wave Keys pre Mac majú prispôsobené rozloženie kláves a podporujú klávesové skratky macOS.

Spoločnosť Logitech dnes ohlásila nové produkty skupiny Logi for Mac, ktoré majú zlepšiť pracovné podmienky používateľov počítačov Mac a zároveň podporiť udržateľnejší životný štýl bez obmedzujúcich kompromisov. Zariadenia MX Keys S for Mac, MX Keys S Combo for Mac, MX Anywhere 3S for Mac, MX Keys Mini for Mac (vo farbe Space Gray) a nová ergonomická klávesnica Ergo Wave Keys for Mac rozširujú najnovší rad MX a ergonomické inovácie spoločnosti Logitech. Tieto riešenia sú vyladené tak, aby zvyšovali výkon, produktivitu a pohodlie pri práci, a zároveň spĺňajú rozmanité potreby používateľov systémov macOS a iPadOS aj svojím špecifickým rozložením kláves pre macOS a farbami, ktoré ladia s ekosystémom Apple.

„Spoločnosť Logitech usiluje o inovatívne riešenia, ktoré zohľadňujú priania používateľov, hladko sa integrujú do ekosystému Apple a sú navrhnuté s ohľadom na udržateľnosť,“ povedala Delphine Donné, viceprezidentka a generálna riaditeľka divízie Personal Workspace Solutions v spoločnosti Logitech. „Naše portfólio Designed for Mac, ktoré sa sústredí na optimalizáciu pracovných postupov, produktivitu a pohodlie, umožňuje používateľom počítačov Apple rozvinúť ich tvorivý potenciál vďaka celodennému pracovnému komfortu pri zachovaní funkčnosti a dizajnu v prostredí vybavenom počítačmi Mac.“

Nové produkty začlenené do všestranného portfólia MX a klávesnica Ergo Wave for Mac sú k dispozícii v kompatibilných farbách s dizajnom počítačov Mac. Vychádzajú v ústrety rôznym skupinám používateľov a sú integrované do jednotného ekosystému pomocou intuitívnej aplikácie Logi Options+ na prispôsobenie nastavenia a ovládania zariadení.

  • MX Keys S for Mac: Klávesnica pre maximálnu produktivitu práce s pohodlným a presným písaním, špeciálnym rozložením kláves pre počítače Mac, inteligentným podsvietením a funkciami Smart Actions v aplikácii Logi Options+ na zefektívnenie pracovných postupov a úsporu času.
  • MX Keys S Combo for Mac: Prvý set produktov radu MX určený pre počítače Mac. Obsahuje klávesnicu MX Keys S for Mac, myš MX Master 3S for Mac a opierku pre dlane MX Palm Rest.
  • MX Anywhere 3S for Mac: Táto kompaktná myš pre počítače Mac ponúka veľmi rýchle rolovanie obsahu obrazovky, tiché klikanie a precízne trasovanie v rozlíšení 8K na ľubovoľnom povrchu.
  • MX Keys Mini for Mac: Vylepšená minimalistická klávesnica optimalizovaná pre počítače Mac je teraz dostupná v šedej farbe Space Gray. Skvele zapadne do vášho pracovného prostredia, ponúka rýchle a presné písanie, inteligentné podsvietenie a softvérové prispôsobenie, vďaka ktorému budete mať každú klávesu, príkaz a klávesovú skratku na dosah prstov.
  • Ergo Wave Keys for Mac: Naša prvá ergonomická klávesnica navrhnutá pre počítače Mac má svetlo sivú farbu a polstrovanú opierku pre dlane. Bola vyvinutá v spolupráci s Logi Ergo Lab, zabezpečí pohodlie pri celodennej práci za stolom a je ideálnym doplnkom k vertikálnej myši Lift for Mac.

Dôraz na udržateľnosť

Spoločnosť Logitech sa usiluje o to, aby každá nová generácia produktov mala nižšiu uhlíkovú stopu než tá predchádzajúca. Používatelia si teraz môžu svoj ekosystém Apple doplniť o zariadenia Logitech, ktoré sú navrhnuté v súlade so zásadami udržateľného dizajnu (DfS). K tomu prispieva aj používanie alternatívnych materiálov, napríklad recyklovaného plastu Next Life namiesto novo vyrobeného plastu, aby sa zvýšila cirkulárnosť a znížila uhlíková stopa výrobkov. Plastové diely novších produktov z portfólia Logi for Mac obsahujú až 78% plastu Next Life. Uvedenie týchto nových produktov na trh znamená kompletný prechod rady MX na používanie vyradených a recyklovaných plastov (PCR) a plnenie záväzkov udržateľnosti.

Spoločnosť Logitech navyše znížila uhlíkovú stopu svojich klávesníc MX Keys S for Mac o 11% oproti predchádzajúcej verzii, takže pri výrobe 100 000 kusov vznikne o 192t CO2e menej (čo zodpovedá asi dvadsiatim jazdám autom okolo celej Zeme)*.

Cena a dostupnosť

Produkty MX Keys S for Mac (119 €), MX Keys S Combo for Mac (219 €), MX Anywhere 3S for Mac (99,99 €), MX Keys Mini for Mac (119 €) budú na Slovensku a v ČR dostupné od mája 2024 u vybraných predajcov (Alza, Westech, HP Tronic a Smarty). Klávesnica Wave Keys for Mac (79,99 €) bude celosvetovo dostupná na www.logitech.com.

Aplikáciu Logi Options+ si môžete stiahnuť zadarmo na logi.com/optionsplus.

Značky: