Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Renomovaný výrobca sieťových zariadení Mercusys predstavuje dostupný nano bezdrôtový USB adaptér MA20N. Ocenia ho predovšetkým ľudia na cestách, ktorí potrebujú byť online, študenti, ale aj chatári a chalupári.

V jednoduchosti je sila

Dvojpásmový adaptér miniatúrnych rozmerov kombinuje rýchlosť 200 Mb/s na frekvencii 2,4 GHz a 433 Mb/s na frekvencii 5 GHz. Navyše s podporou najnovšieho šifrovania WPA3 poskytuje vylepšenú ochranu.

Užívatelia môžu flexibilne pripojeným zariadením prideľovať vyhradené siete, a tak je možné efektívnejšie pracovať aj baviť sa. Nižšia frekvencia je ideálna pre bežné surfovanie, sociálne siete či posielanie e-mailov. Priepustnejšie pásmo 5 GHz ocenia streameri, hráči online hier alebo zamestnanci a manažéri, ktorí sa potrebujú zúčastniť videokonferencií, nech už sú kdekoľvek.

Miniatúrny design adaptéra príde vhod najmä na cestách, ale svoje miesto si nájde aj v domácom prostredí. Stačí ho pripojiť k USB-A portu počítača alebo laptopu, odkiaľ nevypadne ani pri manipulácii so zariadením. Pre pripojenie k sieti nie je potrebná žiadna ďalšia inštalácia, žiadne sťahovanie ovládačov ani CD. Vďaka integrovanému ovládaču v operačných systémoch Windows 10 a 11 sa MA20N sám behom niekoľkých sekúnd postará o rýchlu bezdrôtovú sieť.

Adaptér nie je potrebné po pripojení do USB portu vyberať. Miniatúrna konštrukcia je odolná a zariadenie presahuje len minimálne, a tak neprekáža v puzdrách, ani nenarúša design laptopov.

Kľúčové vlastnosti Mercusys MA20N:

  • Dvojpásmová Wi-Fi s rýchlosťou až 433 Mb/s (5 GHz) + 200 Mb/s (2,4 GHz)
  • Nano veľkosť
  • Zabezpečenie WPA3
  • Kompatibilný s Windows 10 a 11 (32/64 bit)
  • Plug and Play – stačí zapojiť a používať

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/ma20n

Značky: