Server TorrentFreak publikoval ďalší z rebríčkov najsťahovanejších filmov na sieti torrent.

Ideme s tromi novinkami. Planéta opíc má svoje čaro, ale najmä kvalitu. Zachováva si ju roky a na mysli máme aj pôvodné série z rokov 1968 – 1980. Tie sme videli pred rokom a stále sa bolo na čo pozerať. Veľmi pekné spracovanie a CGI nahrádzali skutočné masky. Nečudo, že je Planéta opíc stále na čele rebríčka.

Horizon: An American Saga – Chapter 1 je sága o osídľovaní amerického západu, kde zachytáva 15-ročné rozpätie udalostí. V hlavnej úlohe Kevin Costner. Máme tu aj Justice League: Crisis on Infinite Earths, Part Three. Teraz DCčko v animovanej verzii. Nevideli sme, nebudeme hejtovať. Môže to byť ale lepšie ako hrané filmy tohto typu.

My Spy: The Eternal City bude podľa nás fajn. CIA, nukleárne riziko, Vatikán, Dave Bautista. Toto je dej filmu v skratke. Je to ale podobné ako s DC a Marvelovkami. Koho bavia, nájde si vo filme zábavu. My sa na My Spy tešíme.

Štatistiky sú orientačné na základe sťahovaní z BitTorrentu a podieľajú sa na nich rôzne formy filmov. Teda napríklad Web-DL, Webrip, HDrip, DVDrip, BDrip atď. Odporúčame aj rebríček na Netflixe.

PriečkaMinulý týždeňNázov filmuHodnotenie na IMDb
1(1)Kingdom of the Planet of the Apes7.1
2(…)Horizon: An American Saga – Chapter 16.9
3(2)Furiosa: A Mad Max Saga7.9
4(…)Justice League: Crisis on Infinite Earths, Part Three6.0
5(5)Godzilla x Kong: The New Empire6.3
6(…)My Spy: The Eternal City5.7
7(6)Dune: Part Two8.8
8(6)Civil War7.4
9(10)The Bikeriders7.0
10(9)The Fall Guy7.1

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.