Inteligentné hodinky sú už dnes bežnou súčasťou našich životov.

Postupne ale začínajú byť trendom aj medzi deťmi, ktoré tak nemusia mať v ruke smartfón, ale stále môžu mať prehľad o tom, že im niekto volá. Na prvé inteligentné hodinky môžu byť skvelou voľbou Canyon Joyce KW-43. Predávajú sa vo viacerých farebných prevedeniach a štýloch, čím môžu vystihovať aj osobnosť vášho dieťaťa.

Canyon Joyce KW-43 sa jednoducho párujú so smartfónom prostredníctvom aplikácie Canyon Life. V tejto aplikácii ich môžete upraviť či nastaviť tak, aby vyhovovali vášmu dieťaťu. Hodinky navyše automaticky kopírujú jazyk systému zo smartfónu, s ktorým sú spárované. Nemajú teda problém ani so slovenčinou. V hodinkách nájdete až 25 športových režimov, medzi ktorými nechýba beh, bicykel, plávanie, futbal a ďalšie. Navyše sú vodeodolné v štandarde IP67, čo je v prípade detských hodiniek skutočne výhodou.

Canyon Joyce KW-43Zdroj: TOUCHIT
Canyon Joyce KW-43

Batéria má kapacitu 240 mAh a vďaka nej hodinky Canyon Joyce KW-43 dokážu vydržať na jedno nabitie aj 5 dní. Aby sa vaše dieťa s hodinkami aj zabavilo, nájde v nich aj tri hry. Tie sú jednoduché a dá sa s nimi rozvíjať pozornosť a predvídavosť. Z oblasti zdravotných funkcií dokážu hodinky počítať kroky, merať tlak, saturáciu kyslíka v krvi, pulz a tiež kvalitu spánku.

Canyon Joyce KW-43Zdroj: TOUCHIT
Canyon Joyce KW-43

Okrem štýlového dizajnu v niekoľkých farbách sa hodinky Canyon Joyce KW-43 naladiť do štýlu dieťaťa prostredníctvom množstva ciferníkov, ktoré nájdu v aplikácii Canyon Life.

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS, Nay a Datacomp.

Cena: 68,99 eura

Zapožičal: Canyon Slovensko

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.