Ste vášniví cestovatelia či chodíte na služobné cesty po celom svete?

Ak áno, pravdepodobne budete potrebovať nabiť vaše elektronické zariadenia. Avšak bez správneho adaptéru sa v mnohých prípadoch nezaobídete. Vyskúšali sme pre vás zaujímavé adaptéry od spoločností q2powerGoobay. Zariadenia od q2power: USA – Svet a Veľká Británia (UK) – Svet, majú zakomponovaný 2.1 A USB výstup, čo je výhodou, na nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Plusom je aj vstup do oboch adaptérov pre všetky svetové zástrčky. Maximálne zaťaženie pre UK adaptér je 13 A s vymeniteľnou poistkou v zadnej časti, pre USA adaptér to je 10 A, bez možnosti výmeny poistky. Okrem kvalitného spracovania a funkčnosti adaptéry dobre vyzerajú a sú v rozumnej veľkosti. Teda ideálne na cestovanie.

Adaptery_web2016_3_nowat

Adaptér Goobay pre Južnú Afriku a Indiu so vstupom používaným aj na Slovensku CEE7, je klasického vyhotovenia z plastu, bez ďalších doplnkov. Adaptér je zaujímavý, pričom kolíky zástrčky sú pre túto oblasť podstatne väčšie, ako sme v našich krajoch zvyknutí. Takisto ho využijete aj v krajinách, ako Bhután, Mozambik, Lesotho a Svazijsko.

Zapožičal: www.kabel.sk
Cena adaptéru USA – Svet a UK – Svet: 16 Eur, adaptér pre Južnú Afriku – CEE7: 9,36 eura

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 6/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE