Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Profesia Days Žilina bude 25. a 26. septembra 2024 v Dome odborov
  • Najzamestnávateľ roka 2023 v sektore Doprava a logistika predstaví voľné pozície a benefity
  • Cestujte na veľtrh do Žiliny a získajte späť 50 % z cestovného

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK), Najzamestnávateľ roka 2023 v sektore Doprava a logistika, pozýva na veľtrh pracovných príležitostí Profesia Days Žilina. Podujatie sa uskutoční 25. a 26. septembra 2024 v Dome odborov. ZSSK ponúkne návštevníkom možnosť spoznať širokú škálu voľných pracovných pozícií a zároveň využiť špeciálnu ponuku: 50 % zľavu na cestovné pri návšteve veľtrhu.

Ako získať zľavu na cestovné:

  • Cestujte na Profesia days do Žiliny vlakom a preukážte sa zakúpeným jednosmerným alebo spiatočným cestovným lístkom v stánku ZSSK priamo na Profesia days.
  • Pracovníci ZSSK vás zaregistrujú prostredníctvom formulára, do ktorého bude potrebné uviesť meno, priezvisko a údaje o ZSSK ID konte (číslo registrácie aj ZSSK ID). Ak ZSSK konto nemáte, kolegovia Vám ho pomôžu operatívne vytvoriť.
  • ZSSK vám preplatí 50 % zo sumy z cestovného lístka vo forme extra bonusového kreditu do vášho zákazníckeho konta ZSSK ID. Extra bonusový kredit môžete čerpať do výšky 25 % ceny hodnoty pri ďalších zakupovaných cestovných lístkoch.

Prečo navštíviť ZSSK na Profesia days Žilina?

  • Objavte širokú škálu pracovných príležitostí: ZSSK ponúka prácu v rôznych oblastiach železničnej dopravy, od rušňovodičov a vlakvedúcich až po mechanikov a elektromechanikov.
  • Získajte informácie o požiadavkách a benefitoch: dozviete sa, aké sú požiadavky na uchádzačov o prácu v ZSSK a ktoré benefity spoločnosť svojim zamestnancom ponúka.
  • Stretnite sa so skúsenými zamestnancami: poraďte sa so skúsenými zamestnancami ZSSK a dozviete sa viac o ich práci a skúsenostiach.
  • Stánok ZSSK nájdete na prvom poschodí.

Dopravca neustále hľadá kvalifikovaných ľudí na najrôznejšie prevádzkové pozície. Okrem profesie rušňovodič je to aj vlakvedúci, elektromechanik, zámočník, mechanik či vozmajster. ZSSK podniká aktívne kroky na riešenie personálnej situácie prostredníctvom novej náborovej kampane pod názvom „Držíme Slovensko v pohybe“.

ZSSK zároveň kontinuálne zvyšuje platy svojich zamestnancov. Zvýšenie miezd a nový tarifný systém naposledy priniesla nová kolektívna zmluva, ktorá platí do roku 2028. Očakávaný priemerný plat v ZSSK za rok 2024 je až 1 951 eur, pričom skutočná priemerná mzda za obdobie prvých sedem mesiacov roka 2024 je u rušňovodičov 2 265 eur. Ponúkame náborový príspevok do 4 000 eur a príspevok na ubytovanie do 400 eur.

Spoločnosť ako Najzamestnávateľ 2023 v kategórii Doprava a logistika dokazuje, že zamestnanci oceňujú stabilitu zamestnania, dlhoročnú tradíciu spoločnosti, možnosť kariérneho rastu i zvyšovania kvalifikácie. Ambíciou ZSSK je byť lídrom v oblasti ľudských zdrojov na slovenskom trhu v oblasti dopravy.  Najväčší profesijný festival vám umožní stretnúť zamestnávateľov na jednom mieste, odprezentovať svoje zručnosti a získať okamžitú spätnú väzbu. Vstupenku získate zadarmo registráciou cez jednoduchý
a prehľadný formulár Profesia days
a viac informácií o tomto podujatí
a programe nájdete na ich webe.           

Značky: