Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prenosný externý disk WD My Passport je tu s nami už 20 rokov

Milióny ľudí na celom svete dôverujú externému disku WD My Passport pri ukladaní a zálohovaní svojich najcennejších spomienok a dát od jeho uvedenia na trh v roku 2004. Pri príležitosti tohto významného výročia spoločnosť Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) uvádza na trh externý disk WD® My Passport® Ultra, 20th Emerald Anniversary Edition. Počas obdobia diskov My Passport poskytla spoločnosť Western Digital používateľom na celom svete približne 180 exabajtov* dátového úložiska1, čo zodpovedá až 18 miliardám hodín HD videa, až 46 biliónom fotografií alebo až 35 biliónom hudobných skladieb†.

Pred prvým uvedením disku WD My Passport na trh mali používatelia obmedzené možnosti, pokiaľ ide o prenášanie dôležitých súborov na cestách. V roku 2004 priniesol My Passport zjednodušené riešenie: prenosný produkt, ktorý ponúkal veľké množstvo úložného priestoru pre mnohé typy digitálnych súborov vrátane videí, hudby, fotografií a dokumentov. To, čo sa začalo ako jednoduché riešenie s kapacitou 40 GB*, sa rozrástlo až na 150-násobok a teraz má najvyššiu kapacitu 2,5“ prenosného pevného disku na svete s kapacitou až 6 TB*.

„Po 20 rokoch, desiatkach dizajnov a približne 130 miliónoch predaných diskov My Passport1 si spoločnosť Western Digital s hrdosťou pripomína tento významný míľnik jednej z našich najobľúbenejších produktových línií a oslavuje význam, ktorý inovácie tohto produktu priniesli. Disk pozitívne ovplyvnil životy spotrebiteľov na celom svete,“ povedal Ravi Pendekanti, senior viceprezident pre produktový manažment a marketing spoločnosti Western Digital. „Pokračujúc v našom dedičstve spoľahlivého výkonu uvádzame k 20. výročiu disk My Passport Ultra v edícii Emerald Edition. Tešíme sa, že budeme aj naďalej pomáhať ľuďom zálohovať digitálny obsah, ktorý je v ich živote najdôležitejší, po celé desaťročia.“

Disk má krásny smaragdový dizajn a smaragd tradične znamená vernosť, mier a bezpečnosť. Disk My Passport v edícii Emerald Edition k 20. výročiu pokračuje v dedičstve spoľahlivosti a odolnosti produktov Western Digital a pomáha uchovávať výnimočné okamihy v bezpečí.

Prenosný pevný disk My Passport Ultra 20th Anniversary Edition s elegantným dizajnom a eloxovaným kovom v pamätnej odvážnej smaragdovej povrchovej úprave ponúka zvýšenú odolnosť a ochranu, takže si svoj obsah môžete bez obáv vziať na cesty.

Je pripravený na použitie ihneď po vybalení a univerzálne kompatibilný s počítačmi so systémom Windows®, Mac, mobilnými telefónmi, tabletmi a ďalšími zariadeniami s rozhraním USB-C™.

Veľká kapacita: Rozsiahle možnosti ukladania s kapacitou až 6 TB*, ktorá poskytuje dostatok priestoru na ukladanie fotografií, videí, hudby, dôležitých dokumentov a ďalších informácií.

Vylepšený softvér: Inteligentnejšie zálohovanie s dodávaným softvérom Acronis® True Image™ na správu zariadení Western Digital, ktorý tiež pomáha chrániť pred ransomvérom.3

Ochrana heslom: Ochrana heslom a 256-bitové hardvérové šifrovanie AES pomáha chrániť dôležité súbory.Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti WD, navštívte stránku WD.com alebo sledujte Facebook, Instagram, TikTok, YouTube a X.Novinky spoločnosti nájdete na stránke Western Digital Newsroom.

Značky: