Porsche Design a Acer uzavreli partnerstvo pri nových produktoch. Prvým výtvorom vyvinutým vo vzájomnej spolupráci je špičkový notebook, ktorý kombinuje pokročilé technológie s puristickými a minimalistickými dizajnovými prvkami.

Porsche Design Acer Book RS

Porsche Design Acer Book RS

Porsche Design Acer Book RS sa môže pochváliť celokovovým telom osadeným najnovším procesorom Intel Core i7 11. generácie a grafikou NVIDIA GeForce MX350 GPU2 pri zachovaní hmotnosti len 1,25 kg. Vrch tela tvorí kryt z uhlíkových vlákien s osobitým nádychom odvodený z moto-športu.

Notebook Porsche Design Acer Book RS bol vyvinutý aj v spolupráci so spoločnosťou Intel a zahŕňa modely s verifikáciou platformy Intel Evo – rýchla odozva aj pri prevádzke na batériu, okamžité prebudenie, dlhá reálna výdrž na batériu a rýchle nabíjanie.

Nezameniteľný dizajn

Notebook Porsche Design Acer Book RS prichádza so strieborne sfarbeným šasi a karbónovým karbónový krytom. Tento kontrast dodáva notebooku odvážny charakter a zároveň umožňuje nízku hmotnosť len 1,25 kg a hrúbku len 15,99 mm. Oba kryty sú spojené unibody závesom, ktorý po otvorení notebooku mierne nadvihuje klávesnicu, zlepšuje tak chladenie a prináša lepšie možnosti pri písaní. Podsvietená klávesnica poskytuje pohodlné písanie aj v noci a presný sklenený touchpad vám poskytne podporu gest s viacerými prstami.

Porsche Design Acer Book RS

Porsche Design Acer Book RS

Vysoký výkon

Porsche Design Acer Book RS vybavený najnovšími procesormi Intel Core i7 11. generácie s grafikou Intel Iris Xe, voliteľnou dedikovanou grafikou NVIDIA GeForce MX3502 a 16 GB pamäte RAM. Je vybavený 14-palcovým Full HD IPS dotykovým displejom, ktorý je prekrytý sklom Antimicrobial CORNING Gorilla Glass a pokrýva 100% farebného priestoru sRGB. Navyše je tento displej lemovaný mimoriadne úzkymi rámčekmi. Pomer veľkosti obrazovky voči telu notebooku je 90 %.

Porsche Design Acer Book RS

Porsche Design Acer Book RS a myšou

Dvojica medených heatpipe zabezpečuje účinné chladenie batéria udrží notebook v prevádzke až na 17 hodín. Pritom sa dokáže z vybitého stavu za pol hodiny nabiť tak, že poskytne ďalšie 4 hodiny práce.

Nechýba ani dvojpásmová Intel Wi-Fi 6 (Gig +), rýchle porty (USB-C, Thunderbolt 4 and USB3.2 Gen 2) a inteligentné funkcie, ako je prihlasovanie pomocou odtlačku prsta cez Windows Hello, pohotovostný režim Modern Standby alebo funkcie Wake on Voice.

Príslušenstvo navrhnuté na mieru

Súprava príslušenstva Porsche Design Acer Travelpack RS (podložka pod myš, myš, prenosné puzdro a puzdro na notebook) je vhodným doplnkom na prácu. Cestovné puzdro je vyrobené z kože ECCO PALERMO XA, odolného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a vyznačuje sa jemným leskom. Magnetické spony spájajú puzdro so zásuvkou na notebook. Odpudzuje vodu a chráni notebook pred poškriabaním a opotrebením.

Cestovný balíček doplňuje bezdrôtová Bluetooth myš Porsche Design Acer Mouse RS. Na zosilnenie charakteristického kliknutia ľavého tlačidla bolo použité uhlíkové vlákno a rovnako tak bolo využité aj pre spodný kryt myši. Odolný materiál zaisťuje dlhú životnosť myši a nechýba ani prepínač DPI, ktorý umožňuje rýchle prepínanie medzi tromi prednastavenými úrovňami citlivosti.

Čo to bude stáť?

Prémiový balík Porsche Design Acer Book RS (notebook s Core i7, cestovné batoh, myš) sa bude predávať za cenu od 2 399 €. Notebook Porsche Design Acer Book RS bude stáť od 1 799 €. Myš Porsche Design Acer Mouse RS stojí 99 €. Porsche Design Acer Travelpack RS (podložka pod myš, myš, puzdro na prenášanie a obal na notebook) má cenu 299 €.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.