Acer predstavil množstvo noviniek na veľtrhu CES 2020.

Notebooky Acer TravelMate sú určené do podnikového prostredia. V porovnaní s tradičnými zariadeniami ponúkajú zvýšenú odolnosť konštrukcie, ktorá spĺňa vojenské štandardy MIL-STD-810G a tiež aj funkcie, ako je zabudovaná krytka na webkameru. Spomenuté funkcie môžu byť atraktívne aj pre bežných používateľov mimo pracovného prostredia.

Acer TravelMate P6 je 14-palcový notebook s procesorom Intel Core i7 10. generácie. Tento notebook láka najmä nízkou hmotnosťou iba 1,1 kg a hrúbkou 16,6 mm. Kompaktnú konštrukciu dopĺňa dlhá výdrž až 23 hodín a rýchle nabíjanie, ktoré nabije 50% batérie v priebehu 45 minút.

TravelMate P6 tiež ponúka voliteľnú eSIM konektivitu a certifikáciu pre službu Microsoft Teams. Procesor dopĺňa až 24 GB DDR4 pamäte, 1 TB SSD úložisko a grafická karta do NVIDIA GeForce MX250. Súčasťou výbavy je softvér Acer ProShield s viacerými užitočnými nástrojmi.

Acer TravelMate P6

Acer TravelMate P6. Zdroj: Acer

Acer TravelMate P2 je cenovo dostupnejší biznis notebook. Ponúka 14 a 15-palcovú uhlopriečku, procesor až do Intel Core i7 10. generácie a spomenutú vojenskú odolnosť. Šasi nie je v tomto prípade tak ľahké a kompaktné ako v prípade modelu P6 a nepôsobí ani natoľko prémiovým dojmom. Tomu zodpovedá nižšia cena.

TravelMate P2 ponúka až 13-hodinovú výdrž batérie a voliteľnú Nano SIM/eSIM konektivitu. K dispozícii budú konfigurácie s až 32 GB DDR4 pamäte, 1 TB pevným diskom a 512 GB SSD diskom. Grafická karta je k dispozícii až do GeForce MX230.

Acer TravelMate P6  bude k dispozícii vo februári s cenou od 1099 eur. TravelMate P2 sa dostane do predaja v januári s cenou od 599 eur.

Acer TravelMate P2

Acer TravelMate P2. Zdroj: Acer

Zdroj: Acer

Prečítajte si aj:

Acer predstavil najľahší 14-palcový notebook s dedikovanou grafickou kartou

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit