Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nahráva, prehráva, zálohuje – perfektný doplnok smart televízie.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, oznámila uvedenie externého hard disku HM800. Model HM800 je nevyhnutnou výbavou všetkých majiteľov smart televízorov. Nielen že dokáže prehrávať obľúbené seriály a športové zápasy priamo na televízii, ale dobre tiež poslúži pri ukladaní programov, ktoré diváci nestihnú sledovať. Za týmto účelom je k dispozícii v kapacitách 4, 6 a 8 TB a podporuje funkciu One-Touch Backup.

Odporúčaná koncová cena bude začínať od 132 eur za 4TB.

Zábava na jednom mieste
Vďaka externému disku HM800 neprídu zákazníci o svoj obľúbený športový zápas alebo napínavý diel seriálu. Všetky svoje obľúbené programy si môžu nahrať na disk HM800 a prehrať kedykoľvek neskôr. Vzhľadom k rastúcemu rozlíšeniu televízneho vysielania nie je miesta na disku nikdy dosť. Disk HM800 preto ponúka maximálnu možnú kapacitu. Na jeho 8 TB je možné uložiť až 1 000[i] epizód obľúbeného seriálu alebo mix všetkých obľúbených filmov a hudby. A to ešte stále zostane dosť miesta na uloženie zábavných počítačových hier. Na prázdny disk sa zmestí až 200[ii] hier pre PS4 alebo Xbox.

TurboHDD zrýchľuje prístup k seriálom
HM800 používa USB 3.2 Gen 1, ktoré je výrazne rýchlejšie než staršie USB 2.0. Prenosovú rýchlosť zvyšuje TurboHDD, které volí správne profily a algoritmy podľa aktuálneho využitia a konkrétneho systému. HM800 tak prenáša dáta rýchlejšie a šetrí čas pri vyhľadávaní a prehrávaní filmov či seriálov.

Zálohovanie jedným tlačidlom a šifrovanie AES
HM800 má funkciu One-Touch Backup, ktorá po stisnutí jediného tlačidla automaticky zálohuje a synchronizuje súbory. Šifrovanie pomocou metódy AES s 256bitovým kľúčom zase zabráni nedovolenému prístupu. Používatelia tak majú stopercentnú kontrolu nad bezpečím svojich obľúbených programov a nemusia sa báť ani o ich zničenie, ani o ich neoprávnené prezeranie.

O spoločnosti ADATA

ADATA Technology je jedným z najväčších výrobcov DRAM modulov a USB flash diskov na svete. Ponúka komplexné riešenia vrátane pamäťových kariet, SSD diskov a prenosných hard diskov. Portfólio ADATA zahŕňa tiež energetické zdroje pre mobilné zariadenia a riešenia pre špičkové LED osvetlenia. Produkty ADATA opakovane získavajú medzinárodné uznanie od organizácií, ako je iF Design Awards (Nemecko), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan spoločnosti „Love, Life, Dreams“ stelesňuje filozofiu značky ADATA, ktorá chce prinášať inovatívne pamäťové produkty. Pre viac informácií, prosím, navštívte www.adata.com.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

  • [i] Výpočet platí pre seriály trvajúce v priemere 50 min na epizódu ukladané v rozlíšení 720p alebo 1080p HD.
  • [ii] Platí za predpokladu, že jedna hra zaberie na disku 30-50 GB.

Značky: