Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, predstavila power banku X7000.

Ako už samotný názov napovedá, power banka má kapacitu 7 000 mAh. Ponúkne tiež dva USB porty pre efektívne nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Štýlový design je doplnený najlepšími súčiastkami a chytrými ochrannými obvodmi. Zariadenie je vyrobené z vysoko odolných materiálov, takže zvládne i nárazy alebo oheň. Známy kryt z brúseného hliníku je doplnený plastovými postrannými panelmi, čo vedie k unikátnemu vzhľadu odlišujúcemu X7000 od ostatných power bank. Tiež vďaka ponuke troch farebných prevedení sa X7000 vymyká priemeru a stáva sa prémiovým dobíjacím zariadením pre smartphony, tablety a ďalšie prístroje.

Funkcie doplnené designom

Power banky sú väčšinou vnímané ako čisto funkčné prístroje, pri ktorých sa nehľadí na vzhľad. ADATA X7000 si ale zakladá na svojom designovom prevedení. Kombinácia odolného hliníkového povrchu s pevnými plastovými panelmi prepája rozdielne textúry v jeden neobvyklý vizuálny dojem. Táto inovatívna power banka je odolná proti škrabancom, zašpineniu i odtlačkom prstov. Váži iba 210 g a meria na hrúbku len 12 mm. Vďaka tomu môže byť X7000 ukrytá v úzkych vreckách alebo dámskych kabelkách. Power banka X7000 je dostupná v troch odlišných farbách, aby lepšie ladila s rôznymi dobíjanými prístrojmi: titánovo šedá, modrá a červená. Jasne svietiaca biela LED dióda indikuje zostávajúcu kapacitu power banky, upozorňuje tiež na blížiace sa vybitie.

Rýchle a efektívne dobíjanie

X7000 ponúka hneď dva USB porty s výstupným prúdom podľa potrieb dobíjaných prístrojov až do celkovej hodnoty 2,4 A. Dva porty umožňujú používateľom dobíjať dve mobilné zariadenia súčasne, takže ušetria cenný čas. Kapacita batérie 7 000 mAh dokáže nabiť priemerný smartphone trikrát a príšerný tablet raz do plnej kapacity. Teraz máte po ruke vždy k dispozícii dostatok energie na sledovanie i nakrúcanie videí na mobilných zariadeniach, fotenie a využívanie sociálnych sietí.

Odolná zvnútra i navonok

Pre spoločnosť ADATA je bezpečnosť všetkých produktov hlavnou prioritou, a nie je to inak ani pri power bank. Starostlivo vybrané súčiastky a kvalitne navrhnuté zapojenie ponúknu hneď niekoľko úrovní bezpečnosti: proti prehriatiu, vysokému napätiu, vysokému prúdu, prílišnému nabitiu alebo prílišnému vybitiu. Zvonku je power banka krytá pevným, ohňovzdorným polykarbonátom, ktorý bol testovaný podľa normy IEC 60950 na odolnosť proti nárazom. ADATA X7000 je tak možné bezpečne používať v rôznych prostrediach.

Značky: