Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, predstavila sériu power bánk P10050, P16750 a P20100.

Ako sa predlžuje čas, ktorý každý deň trávime na svojich mobilných zariadeniach, rastie tiež potreba mať poruke spoľahlivý zdroj energie. V minulosti mali power banky nálepku príliš ťažkých zariadení s kapacitou maximálne na nabitie jedného zariadenia. V rámci boja s týmito predsudkami vyvinula spoločnosť ADATA rad power bánk, ktoré sa vyznačujú menšími rozmermi, ktoré ale nie sú na úkor kapacity ani výkonu. Vďaka viacfarebnému designu sú power banky ADATA štýlovým a praktickým riešením, ktoré udržia elektroniku v pohotovosti kdekoľvek. Okrem toho sú P10050, P16750 a P20100 vybavené špičkovou batériou a radom bezpečnostných obvodov pre zaistenie stability a pokoja svojich majiteľov. Tí si budú môcť vybrať P10050, P16750 a P20100 model.

Menšia veľkosť pre väčšiu flexibilitu

ADATA sa nechce nechať unášať tradíciami. Tam, kde sú iné power banky veľké a ťažké, sú modely ADATA P10050, P16750 a P20100 kompaktné a jednoducho prenosné bez toho, aby prišli o kapacitu batérie alebo výkon. Trojica power bánk dokáže prijať 10 050 mAh, 16 750 mAh a 20 100 mAh elektrickej energie, čo je dostatok pre štyri plné nabitia smartfónu. Okrem toho sú všetky tri power banky vybavené dvojicou výstupných USB portov, z ktorých každý poskytne prúd až 2 A. Všetky modely zvládajú súčasné dobíjanie a vybíjanie,  takže s nimi možno nabíjať súčasne dve zariadenia, a pritom power banku dobíjať zo siete. Každá power banka je tiež vybavená vstavaným LED svietidlom, čo ocenia fanúšikovia turistiky, alebo používatelia v prípade výpadku prúdu.

Štýl, výkon a bezpečnosť

Vďaka svojim zaobleným hranám a viacfarebnému designu je P10050 elegantnou a módnou voľbou pre každého, kto chce vyriešiť nabíjanie na cestách. Tiež modely P16750 a P20100 ponúkajú dvojfarebný design a vyžarujú pocit štýlu a luxusu. A to bez potreby obetovať výkonnosť a bezpečnosť na úkor krásy. Power banky sú vybavené najkvalitnejšími batériami a špeciálnymi ochrannými obvodmi. Tie ich ochránia pred prílišným nabitím a prílišným vybitím, čo môže poškodiť batériu a skrátiť životnosť power banky. Vďaka prvotriednym súčiastkam a ohňu odolným krytom spĺňajú power banky ADATA bezpečnostné štandardy IEC 60950 a majú viacnásobnú ochranu proti prílišnému nabitiu a vybitiu, prehriatiu, skratovaniu, vysokému napätiu na vstupe a na výstupe.

Značky: