Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, s potešením oznamuje uvedenie externého SSD pevného disku ADATA SE760. SSD disk je štýlový, kompaktný pre jednoduchú prenosnosť a je vybavený rozhraním USB 3.2 Gen 2 zaisťujúcim vynikajúce výsledky čítania aj zápisu.   

Rýchly a štýlový
ADATA SE760 sa vyznačuje kompaktným a praktickým designom, ktorý sa výborne osvedčí na cestách. Celkový elegantný a štíhly vzhľad je navyše podporený kovovým jemne brúseným povrchom. SSD disk je vybavený rozhraním USB 3.2 Gen 2 pre dosahovanie rýchlostí čítania/zápisu až 1 000 MB/s, čo je viac než 12krát[i] rýchlejšie než pri externom pevnom disku. Blesková rýchlosť umožňuje používateľom skopírovanie 10GB 4K filmu za približne dvadsať sekúnd.

Jednoduché použitie
SE760 ponúka všetky možnosti, ktoré zvýhodňujú SSD disky pred HDD, vrátane tichej prevádzky a odolnosti voči otrasom. Navyše využíva najmodernejší konektor USB-C (typ C), ktorý je reverzibilný, takže odpadá hľadanie správnych koncov ako pri starších USB konektorov. Plug and play funguje s Windows, Mac OS a Androidom, čo znamená, že používatelia môžu kopírovať obsah medzi rôznymi zariadeniami bez obmedzenia. Pri práci aj zábave SE760 poskytuje svojim užívateľom výhody SSD disku, jednoduchú konektivitu a praktickosť USB-C.

[i] Založené na porovnaniach vykonaných spoločnosťou ADATA v laboratórnom prostredí. Tieto výsledky boli dosiahnuté na počítači, ktorý podporuje USB 3.2 Gen 2 a má nainštalovaný ovládač UASP. Skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od konfigurácie hostiteľského zariadenia a softwaru.

Značky: