Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najkrajšia doménová koncovka .sk má dôvod na oslavu vždy! Dlhodobo rastieme a v tomto trende chceme pokračovať.

Preto sme opäť pripravili akciu na registráciu domény za výhodnú cenu!

Čo ponúkame?

Počas 7 dní od 20. do 26. mája 2024 (vrátane) bude cena za registráciu novej domény 5,- EUR bez DPH. Šírte túto dobrú správu ďalej!

Veríme, že spoločne sa nám takto opäť podarí ponúknuť každému, kto zvažuje začať podnikať prostredníctvom virtuálneho sveta alebo uvažuje svoj online biznis rozšíriť, dobrý dôvod na registráciu novej domény.

Nezabudnite

Upozorňujeme, že podobne ako v minulosti, domény zaregistrované v akciových dňoch nezískajú ďalšiu zľavu z benefitného systému.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať! Zistite viac na našej stránke!

Zabezpečená doména = šťastná doména

Sme radi, že v zabezpečení touto technológiou sme na TOP svetových priečkach. Už viac ako 54,9 % domén s najkrajšou doménovou koncovkou .sk je totiž chránených prostredníctvom DNSSEC! Ak ste tak ešte neurobili, zabezpečte takto aj domény z Vášho portfólia!

Sme ekologickejší

Pri príležitosti 30-tého výročia najkrajšej doménovej koncovky .sk sme sa rozhodli, že za každú novú registráciu vysadíme 1 stromček. V tomto prísľube pokračujeme a radi tak prispejeme k ešte krajšiemu reálnemu Slovensku.

Pripravujeme uvoľnenie 1- a 2-znakových domén

V neskoršej časti roka očakávame spustenie procesu uvoľňovania dlho očakávaných 1- a 2-znakových domén pre ich registrácie. Bude sa to diať vo forme aukcií a predpokladáme, že tieto budú prebiehať vo viacerých kolách, aby mal každý dostatok času sa zapojiť pri svojej vysnenej doméne.

Značky: