Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka mobilných telefónov a príslušenstva Honor pripravila dôležitý update softvéru pre dva zo svojich smartfónov, Honor 6 a Honor 6+. Operačný systém Android 5.1 Lollipop prináša výrazne lepší systém notifikácií, rýchlejšiu odozvu a dlhšiu výdrž batérie. Aktualizácia je pre všetkých majiteľov telefónov zadarmo.

Po období beta testovania získavajú obľúbené telefóny Honor a Honor 6+ operačný systém Android 5.1 Lollipop. Nový OS obsahuje desiatky užitočných zmien a technologických vylepšení. Aktualizácia prináša napríklad rýchlejšiu odozvu telefónu, nový režim úspory energie, a tým dlhšiu výdrž batérie, režim hosťa umožňujúci napríklad prehliadanie vlastných fotografií, správ či kontaktov na požičanom telefóne, podporu RAW formátov fotografií, významne vylepšený systém notifikácií, či ľahšiu správu wi-fi sietí, Bluetooth a GPS.

Honor 6 je populárny smartfón s päťpalcovým FullHD displejom, osemjadrovým procesorom Hisilicon Kirin920, 3 GB pamäťou RAM a s 13 MPx zadným a 5 MPx predným fotoaparátom.

Honor 6+ je novší model s 5,5“ displejom, dvomi 8 MPx paralelnými šošovkami (tzv. eagle eye) umožňujúcimi maximálne rozlíšenie 13 MPx, a s 8 MPx predným fotoaparátom. Tento model má procesor Kirin925 s 8+1 jadrami, 3 GB pamäť RAM a 32 GB ROM, podporu dual-SIM a batériu s kapacitou 3600 mAh, ktorá umožňuje až dvojdňovú výdrž v bežnej prevádzke.

Aktualizáciu pre Honor 6 je možné stiahnuť tu: http://bit.ly/Honor_6_Update

Aktualizáciu pre Honor 6+ nájdete tu: http://bit.ly/Honor6Plus_Update

Značky: