Operátor takisto predstavil nové používateľské rozhranie set-top boxu.

Spoločnosť Antik prináša do Bratislavy optický internet s rýchlosťou až 1 Gbit/s. Spoločne s internetovým pripojením bude od 15. októbra poskytovať aj služby digitálnej televízie a telefonovania.

Pripojenie do internetu ponúkne rýchlosť až 1 Gbit/s symetricky (upload aj download)

Antik aktuálne v Bratislave pokrýva 14 tisíc domácností v časti Starého a Nového mesta. Operátor využíva infraštruktúru spoločnosti Towercom, pokrytie plánuje rozširovať budovaním vlastnej siete. Hoci sa Antik snaží využiť všetky možnosti rozširovania infraštruktúry, spoluprácu s najväčšími telekomunikačnými operátormi aktuálne nevidí reálne.

Pokrytie je aktuálne obmedzené, operátor ho chce rozširovať

Antik bude v Bratislave ponúkať služby za totožné ceny ako v iných mestách. V praxi to znamená cenovku 17,92 EUR za triple-play balík. Ten obsahuje prístup do optického internetu s rýchlosťou až 1 Gbit/s, základný TV balík so 140 TV kanálmi a predplatené minúty na volanie. Službu je možné využívať bez viazanosti.

Samostatný základný TV balík bude operátor poskytovať za poplatok 5,88 EUR. K dispozícii je aj mobilná televízia, mesačný poplatok sa odvíja podľa toho, či je používateľ nový zákazník alebo nie a na aké obdobie si službu predplatí. Mobilná aplikácia obsahuje aj 10-dňový TV archív pre 15 TV kanálov.

Antik chce zaujať cenami a tým, že služby poskytuje bez viazanosti

Operátor podporí spustenie predaja svojich služieb viacerými akciami. Zriadenie gigabitového internetu poskytne zadarmo a takisto umožní bezplatné používanie služieb až počas 9 mesiacov v prípade prechodu od konkurencie. Nový klient dostane služby zadarmo na obdobie 3 mesiacov. Pre zákazníkov z Bratislavy bude lacnejší aj set-top box. Počas obmedzenej doby si ho môžu zakúpiť za 58 EUR. Plná suma je 99 EUR.

Operátor spustí služby v Bratislave so špeciálnymi akciami

Pozrite si obrázky nového grafického rozhrania, ktoré Antik predstavil v Bratislave (článok budeme aktualizovať o screenshoty v lepšej kvalite):

Nové rozhranie je jednoduché, prehľadné. K dispozícii sú multimediálne funkcie

Nechýba prehľadný programový sprievodca

S podrobnejšími informáciami o jednotlivých reláciách

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit