Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW Museum prináša novú rovnomennú aplikáciu, ktorá predstavuje novú víziu individuálnej návštevy múzea „Radosti z jazdy“.

Majitelia mobilných telefónov a tabletov si po prvý raz môžu pozrieť najzaujímavejšie momenty histórie a modely BMW ešte pred návštevou. Inteligentná interaktívna technológia ich následne počas prehliadky intenzívne vtiahne do deja a prinesie im nečakané zážitky. Aplikácia sa počas návštevy prispôsobí tomu, ako sa návštevník presúva po múzeu a umožní mu vybrať si jeho vlastnú cestu. V každom oddelení mu poskytne podrobné informácie o exponátoch. Audio a textové komentáre sú k dispozícii v siedmich jazykových verziách. Aplikácia BMW Museum je dostupná vo dvoch verziách – pre operačné systémy iOS aj Android. V obchodoch s aplikáciami Apple App Store a Google Play sú k dispozícii od februára 2016.

BMW Museum predstavuje príťažlivú výstavnú plochu s rozlohou približne 5 000 metrov štvorcových zameranú na minulosť, súčasnosť aj budúcnosť Radosti z jazdy. Nachádza sa vedľa centrály spoločnosti BMW a spolu s BMW Welt a výrobnými priestormi BMW Group tvorí jedinečný a komplexný zážitok z kontaktu so značkou. Stála výstavná plocha má sedem tematických oddelení, ktoré predstavujú bohatú a pestrú cestu históriou spoločnosti BMW a jej produktov. Súčasťou výstavy je viac ako 120 najvýznamnejších a najdôležitejších vozidiel, motocyklov a motorov z histórie značky BMW.

bmw-museum-app_web2016_3_nowat

Vďaka aplikácii BMW Museum si môžu návštevníci prezrieť jednotlivé témy a obdobia z histórie značky a dozvedieť sa o nich detailné informácie. Návštevu oddelení si môžu naplánovať podľa vlastných požiadaviek a preferencií. Príslušné komentáre sa stiahnu do ich telefónov a tabletov vo zvukovej, obrazovej alebo video podobe. Interaktívna mapa umožní jednoduchú orientáciu. Vďaka tomu sa návštevníci môžu voľne pohybovať medzi oddeleniami a spoznávať témy, ktoré ich najviac zaujímajú – napríklad motoršport, dizajn, malosériové modely či vozidlá z konkrétnych období.

Všetky informácie v aplikácii BMW Museum sú dostupné v nemčine, angličtine, francúzštine, taliančine, španielčine, ruštine a v čínštine.

Aplikácia BMW Museum App predstavuje pohľad spoločnosti BMW na budúcnosť individuálnych prehliadok históriou spoločnosti a jej produktov, ktoré si môže vychutnať široké spektrum návštevníkov. Digitálny sprievodca múzeom a zároveň inovatívne informačné médium spĺňa nároky všetkých vekových skupín a inšpiruje návštevníkov, aby sa intenzívnejšie zoznámili so zameraním stálych aj dočasných či špeciálnych výstav inštalovaných v múzeu.

Návštevníci tak dostanú všetky dostupné informácie k témam, ktoré ich najviac zaujímajú. Aplikácia BMW Museum odzrkadľuje vlastný prístup BMW Museum k predstavovaniu minulosti, súčasnosti a budúcnosti Radosti z jazdy. Pri tom spája živú a pútavú prehliadku spolu z interaktívnou digitálnou prezentačnou technológiou. Vďaka aplikácii môžu návštevníci počas prehliadky hneď publikovať svoje zážitky na sociálnych sieťach. Zároveň dostanú aj informácie o aktuálnych novinkách a podujatiach v BMW Museum a BMW Welt.

Značky: