Už to nie sú iba reklamné príspevky, ale aj klasické fotografie a videá od používateľov Instagramu, ktorí fotia a natáčajú iOS zariadeniami  

V popise účtu vás Apple privíta a vyzve vás na označenie vašich príspevkov hashtagom #ShotoniPhone. Apple začal pridávať na svoj účet rôzne zaujímavé fotografie a videá od používateľov Instagramu, ktorí fotografujú iOS zariadeniami a označia svoje príspevky vyššie uvedením hashtagom.

Ak máte cit fotografa a viete vytvoriť skutočne pútavú fotografiu, tak je dosť možné, že bude vaša fotografia zdieľaná na oficiálnom Apple účte. Samozrejme, aj s označením zhotoviteľa a príslušnými citátmi. Aktuálne je na Apple účte 9 príspevkov s viacerými fotografiami, od rôznych používateľov Instagramu.

Ak chcete vidieť viac, kliknite na tento ODKAZ, ktorý vás presmeruje na Instagramový účet spoločnosti Apple.

Pre zaujímavosť

AppleInstagram nie sú od určitého obdobia „kamarátmi“ a z pohľadu Apple to bol doposiaľ iba reklamný nástroj. Je to spôsobené tým, že v roku 2012 bola táto sociálna sieť sprístupnená aj pre Android zariadenia. Predtým to bol výhradný benefit pre iOS platformu. Aj sám šéf marketinguPhil Shiller si v tomto období svoj Instagramový účet kvôli tejto udalosti zrušil.

Zdroj: 9to5mac.com

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE