ProArt StudioBook One je jeden z najvýkonnejších notebookov radu StudioBook.

ASUS na veľtrhu IFA 2019 predstavil notebook ProArt StudioBook One. Je to prvý notebook s grafickou kartou NVIDIA Quadro RTX 6000, takže patrí medzi graficky najvýkonnejšie na svete.

ProArt StudioBook One poháňa procesor 9. generácie Intel Core i9 a grafická karta NVIDIA Quadro RTX prináša viac CUDA, RT a Tensor jadier, takže umožňuje plynulo a efektívne renderovať animácie, editovať 8K video a vykonávať dátové výpočty. Zariadenie je určené pre náročných tvorcov obsahu.

ASUS ProArt StudioBook One

ProArt StudioBook One má výkonný chladiaci systém s ľahkým tepelným modulom zo zliatiny titánu, ktorý je navrhnutý na optimálny prívod a výduch vzduchu. Šasi sa pri otvorení veka pootvorí o 4,57° pre maximálny prívod studeného vzduchu, pričom všetky teplo generujúce komponenty, ako je procesor a grafická karta, sú umiestnené za displej, aby bolo používanie notebooku pohodlné aj na kolenách používateľa.

ProArt StudioBook One obsahuje 4K UHD PANTONE Validated displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Displej ponúka 84% pomer k telu, pokrýva 100% farebného priestoru Adobe RGB a má odchýlku na úrovni iba Delta-E < 1 pre špičkovú kvalitu zobrazenia farieb.

Cena a dostupnosť pre náš trh nebola oznámená.

ASUS ProArt StudioBook One

Zdroj: ASUS

Prečítajte si aj:

ASUS vracia úder: Jeho 14-palcový notebook má hmotnosť iba 880 gramov

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit