Očakávanou novinkou tohto mesiaca je aj herný smartfón ROG Phone 3.

Správy o nadchádzajúcej vlajkovej lodi spoločnosti Asus sa začali v posledných týždňoch objavovať čoraz častejšie, čo naznačovalo, že oficiálne predstavenie už nie je ďaleko.

asus rog phone 3

Zdroj: PhoneArena

Zdá sa, že tento predpoklad bol pomerne presný. Samotný Asus najnovšie informuje o tom, že ROG Phone 3 príde tento mesiac. Spoločnosť prezradila, že „nová hra začne22. júla o 17:00 nášho času. Aj keď sa názov herného smartfónu ROG Phone 3 v upútavke neuvádza, môžeme s istotou predpokladať, že toto je presne to zariadenie, ktoré spoločnosť Asus plánuje koncom júla predstaviť.

ROG Phone 3 by mal poháňať čipset Snapdragon 865 od Qualcommu, ktorému bude sekundovať 16 GB pamäte RAM a 128 GB úložného priestoru. O podpore pamäťovej karty nemáme žiadne informácie, no vzhľadom na kapacitu internej pamäte je možné, že táto možnosť nakoniec do tohto zariadenia príde. Rovnako sa očakáva aj podpora 5G.

Herný smartfón dostane do výbavy 6,6-palcový displej. Zariadenie bude najskôr predstavené a uvedené na domácom trhu v Číne. Ku globálnemu uvedenie príde pravdepodobne následne po čínskej premiére.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Recenzia ASUS ROG Zephyrus G GA502DU: Tenký herný notebook za atraktívnu cenu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.