Spoločnosť ASUS uviedla do predaja nový smartfón ASUS ZenFone 3 Max.

ASUS ZenFone 3 Max je charakteristický 5,2-palcovým HD IPS displejom s jasom 400 cd/m2 a 2,25 mm tenkým rámikom. Dotyková obrazovka takmer splýva s jeho mierne zakriveným zadným krytom.

O výkon smartfónu sa stará procesor MediaTek a veľká 4100 mAh batéria, ktorá ponúka výdrž až 30 dní pohotovostného režimu, 20 hodín telefonovania v 3G sieti, 18 hodín surfovania cez Wi-Fi alebo 87 hodín počúvania hudby.

zenfone-3-max-scenario-zc520tl-9_web2016_8_nowat

Vďaka režimu Super Saving je možné využiť každý zvyšný miliampér na maximum. Pri aktivácii tohto režimu dokáže ZenFone 3 Max fungovať ďalších 36 hodín v pohotovostnom režime, a to aj v prípade, že ostáva už len 10 % batérie. ZenFone 3 Max je zároveň možné použiť aj ako dobíjací zdroj pre ostatné elektronické zariadenia.

13-megapixelový fotoaparát s technológiou PixelMaster zachytáva fotografie s vysokým rozlíšením a nulovým omeškaním. Režim HDR umožňuje fotiť aj pri rozdielnom osvetlení fotografovaného predmetu. Štvornásobne rozširuje dynamický rozsah a zvyšuje tak jas až o 400 %. Režim Low Light zaisťuje ostrejšie a jasnejšie fotografie aj za zhoršených svetelných podmienok a predná 5-megapixelová kamera zabezpečí ostré autoportréty a čisté video hovory.

Na zadnej strane smartfónu nechýba čítačka odtlačkov prstov, ktorá odomkne telefón za 0,2 sekundy. Zároveň funguje ako druhá spúšť fotoaparátu, pomocou ktorej je možné aktivovať predný fotoaparát a zhotoviť snímku.

ZenFone 3 Max je od dnešného dňa dostupný v ľadovo-striebornej a titánovo-sivej farbe za cenu 199 EUR. Čoskoro bude dostupný aj v pieskovo-zlatej verzii.

Značky: