Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Náklonnosť k značke možno vyjadriť rôznymi spôsobmi. Fanúšikovia a zákazníci automobilky MINI to môžu zdôrazniť v každodennom živote aj mimo vlastného vozidla.

S kolekciou MINI Lifestyle Collection 2024 sú vždy a všade spojení so svojou obľúbenou značkou. Kolekcia spája štýl typický pre značku a funkčnosť. Nové lifestylové produkty MINI charakterizujú grafické detaily dizajnu modelu MINI Cooper. Zodpovedná výroba nového produktového radu sa vyznačuje vysokým podielom recyklovaných materiálov. Napríklad odpad z výroby sa zbiera a recykluje rovnakým spôsobom ako nylon a PET.

Nové textílie pre MINI Lifestyle Collection 2024

Hlavné motívy novej kolekcie vychádzajú z prednej časti nového modelu MINI Cooper. Jeden z mnohých vrcholov predstavuje tričko MINI Car Face Detail T-Shirt so štylizovanou grafikou typického okrúhleho svetlometu MINI. Ak máte obzvlášť radi pohodlie, oblečte si mikinu MINI Outline Print Hoodie. Obrys nových predných svetiel MINI Cooper a masky chladiča sa hravo tiahne cez celú prednú a zadnú časť mikiny.

Farebný koncept kolekcie MINI Lifestyle Collection 2024 vychádza z kontrastnej farebnej schémy novej rodiny MINI. Napríklad nové šiltovky MINI Caps kombinujú jasný červený odtieň Rebel Red s novou striebornou farbou Vibrant Silver.

Všetky odevy sú vyrobené zo zmesi organickej a recyklovanej bavlny, alebo zo 100 % organickej bavlny. Celá módna kolekcia sa vyrába v Portugalsku.

Odolní spoločníci pre každodenný život a cestovanie

Či už na predĺžený víkendový výlet, alebo na nákupy za rohom, každá batožina z kolekcie MINI Lifestyle Collection 2024 zaujme starostlivo premyslenými detailmi.

Nadčasová taška MINI Duffle Bag poteší všetkých, ktorí preferujú klasický vzhľad. Spoločník na cesty je vyrobený z odolného, vodoodpudivého, recyklovaného PET a v priestrannej vnútornej časti ponúka dostatok miesta. Obojsmerný zips uľahčuje balenie. Cestovnú tašku s odnímateľnými ramennými popruhmi môžete na cestách nosiť v ruke, alebo cez rameno.

Šikovného a odolného spoločníka na cestách predstavuje aj kufor MINI Cabin Trolley s vyrazeným logom MINI. Vďaka štyrom tichým kolieskam sa dá uzamykateľný pevný škrupinový kufrík pri cestovaní bez námahy a ticho presúvať. Veľké vnútorné priečinky sú rozdelené do niekoľkých častí a umožňujú vám usporiadať si batožinu. Rovnako ako všetky vnútorné obklady nových tašiek MINI, aj MINI Cabin Trolley sa vyznačuje charakteristickým vzorom sedadiel v novom MINI Cooper.

Menšie doplnky uložíte napríklad do praktického MINI Car Tile Notebook, dôležité dokumenty nájdu svoje bezpečné a štýlové miesto v novej taške cez rameno MINI Car Face Detail Musette. Pri nakupovaní ponúka vodoodpudivá nákupná taška MINI Car Face Detail Shopper dostatok priestoru a nákup následne pohodlne odnesiete na dlhých ramenných popruhoch.

Úplne nová taška na notebook MINI Laptop Bag vyrobená z vysokokvalitného recyklovaného nylonu spoľahlivo chráni elektronické zariadenia vďaka polstrovanému vnútornému priečinku, a to aj keď ste na cestách. Obzvlášť praktický popruh na zadnej strane umožňuje pohodlné zavesenie tašky na notebook na teleskopickú rukoväť kufra.

Taška na notebook, cestovná taška a batoh zo série Urban Series novej kolekcie MINI Lifestyle Collection 2024 sa vďaka svojej tkanej štruktúre pohodlne a bezpečne držia. Tkaný vzor vychádza z textilného remienka na palubnej doske v kokpite novej rodiny MINI. S týmito dizajnovými detailmi nosia fanúšikovia značky časť sveta MINI všade so sebou.

Príslušenstvo MINI

Štýlové doplnky z novej kolekcie prinášajú do každodenného života ešte viac MINI momentov. Nerezový prívesok na kľúče v tvare nového MINI Cooper, alebo nového crossoveru MINI Aceman, musia mať všetci fanúšikovia MINI.

Cestovné hrnčeky MINI Color Block Travel Mugs sú dostupné v dvoch veľkostiach a dotvárajú dokonalý začiatok dňa. Dvojitá vákuová izolácia udrží teplotu vášho obľúbeného nápoja na cestách. Samozrejme, hrnčeky pasujú do držiaka na nápoje vo vozidlách MINI. Uzamykateľný otvor Push-to-drink zabraňuje ich neželanému rozliatiu. A pre chladivé osvieženie je tu nová edícia obľúbenej fľaše MINI Water Bottle Colour Block.

S MINI v ústrety slnku a dažďu

Ponuku MINI Lifestyle Collection 2024 rozširuje dvojica klasicky tvarovaných slnečných okuliarov. Oba modely sú vyrobené z kvalitného, recyklovaného materiálu a kombinujú vysoko lesklý čierny rám s tmavozelenými sklami.

Kolekcia s novými dáždnikmi MINI vyvára štýlové farebné kontrasty aj k šedej oblohe. Modely absolvovali testy vo veternom tuneli a sú dostupné v skladacej verzii, alebo ako pohodlný dáždnik s paličkou.

Farebné MINI produkty pre deti

Hravé a bezpečné objavovanie okolia – žiadny problém s detským odrážadlom MINI Alu Balance Bike. Vďaka nastaviteľnému sedadlu a riadidlám, ktoré rastú s dieťaťom, bude odrážadlo sprevádzať malých fanúšikov MINI veľmi dlho. Prípadné zdvíhanie uľahčuje rukoväť na jeho sedle.

Oblečenie pre deti z MINI Lifestyle Collection 2024 je vyrobené zo 100-percentnej organickej bavlny, alebo zo zmesi organickej a recyklovanej bavlny. V lete chránia pred UV žiarením tričká s obvodovou potlačou MINI Cooper. V chladnejšom počasí vás detský svetrík MINI Sweatshirt Car Tile zahreje vďaka plyšovej vnútornej podšívke. A v dupačkách s červenou potlačou MINI Cooper a so zodpovedajúcim nákrčníkom objavia svet vo veľkom štýle dokonca aj veľmi mladí fanúšikovia MINI.

Kolekcia je k dispozícii online na e-shope alebo u predajcov značky MINI.

Značky: