Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Axis Communications predstavuje novú generáciu video manažment softvéru (VMS) s názvom AXIS Camera Station, ktorý vyhovie všetkým požiadavkám a potrebám zákazníkov. Softvér je teraz k dispozícii v niekoľkých balíčkoch pre menšie, samostatné lokality, aj pre väčšie a náročnejšie inštalácie vo viacerých lokalitách. AXIS Camera Station je možné inštalovať a prevádzkovať v privátnej sieti, v cloude alebo využiť kombináciu oboch.

VMS systém AXIS Camera Station (ACS) je výkonná a zároveň ľahko použiteľná aplikácia s intuitívnym rozhraním, v ktorej môže každý spravovať sieťové zariadenia, riešiť incidenty a rýchlo exportovať dôkazy vo vysokom rozlíšení. S pomocou AXIS Camera Station môžete robiť oveľa viac, než len ovládať kamery. Vďaka novej otvorenej hybridnej službe Axis Cloud Connect budú môcť zákazníci využívať aj výhody zahrnutých cloudových služieb, ako je webový klient pre správu videa, používateľov alebo zariadení.

V AXIS Camera Station je možné jednoducho pridať funkcie napr. pre sieťové reproduktory, ktoré slúžia na komunikáciu s personálom alebo na vysielanie automatizovaných hlášok v prípade narušenia. Umožňuje tiež pridať sieťové interkomy pre audiovizuálnu identifikáciu a vzdialené ovládanie vstupov, pripojiť systém kamier nosených na tele, nasadiť analytiku na zvýšenie efektivity, radar na sledovanie narušiteľov a sirény so stroboskopickým efektom na zvýšenie bezpečnosti a včasné varovanie. AXIS Camera Station sa neustále vylepšuje a dopĺňa o nové možnosti, aby lepšie chránil vaše priestory a uľahčil vám vašu prácu.

AXIS Camera Station Edge

Základná verzia ACS Edge je ľahko dostupné cam-to-cloud riešenie, ktoré kombinuje výkon edge (IP) zariadení Axis s cloudovými službami Axis. Ponúka cenovo výhodné, ľahko použiteľné, bezpečné a škálovateľné riešenie pre malý video dohľad. Ľahko sa inštaluje, spravuje, aj udržuje a má minimálne miestne sieťové požiadavky. V závislosti na celkovej sieťovej architektúre vám stačí iba kamera s SD kartou alebo môžete využiť napr. sofistikovaný AXIS S30 Recorder. Toto flexibilné a spoľahlivé riešenie pre záznam ponúka jednoduché ovládanie odkiaľkoľvek.

AXIS Camera Station Pro

Tento výkonný a flexibilný softvér typu klient-server pre video dohľad a správu prístupov je vhodný pre zákazníkov, ktorí chcú mať svoj systém plne pod kontrolou. Pravidelné aktualizácie im pomôžu držať krok s technologickými inováciami a to ako v rámci samotného VMS, tak aj v súvislosti s rastúcim počtom a typom zariadení pripojených k dohľadovým systémom. Zabezpečí tým plnú flexibilitu, aby mohli plne kontrolovať svoje pracovisko, vybudovať správne riešenie vo svojej privátnej sieti a zároveň využívať výhody voliteľného pripojenia do cloudu. Podporuje kompletný rad produktov Axis a je vybavený všetkými výkonnými funkciami potrebnými pre aktívnu správu videa a riadenie prístupu. Zahŕňa nové funkcie, ako je webový klient, dátové prehľady a vylepšené funkcie vyhľadávania, alebo voliteľnú cloudovú konektivitu.

AXIS Camera Station Center

ACS Center poskytuje nové možnosti efektívnej správy a prevádzky stoviek, resp. dokonca až tisícok samostatných lokalít s AXIS Camera Station Pro alebo AXIS Camera Station Edge pripojených ku cloudu do jedného centralizovaného miesta (napr. do centrály). Je prístupný odkiaľkoľvek a umožňuje súhrnnú správu zariadení na viacerých lokalitách, správu používateľov i videí. Okrem toho ponúka firemné funkcie ako sú Active Directory, správa používateľských skupín alebo podpora 24/7.

Cloudové služby

Novo bude možné pridať tiež cloudové služby. Vďaka cloudovému úložisku AXIS Camera Station Cloud Storage napr. budete mať viac miesta na inštaláciu AXIS Camera Station Pro a AXIS Camera Station Edge. Bezpečne ukladá všetky záznamy do cloudu pre účely redundancie. Sú teda vždy k dispozícii, aj keď je primárne úložisko práve nedostupné.

Dostupnosť

AXIS Camera Station Pro je už k dispozícii od mája 2024. AXIS Camera Station Edge, AXIS Camera Station Center a AXIS Camera Station Cloud Storage budú dostupné neskôr v priebehu roku 2024.

Značky: