Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Axis Communications predstavuje ďalšiu IP kameru s čipom ARTPEC-7. Prvá fixná kopula s poslednou generáciou čipu z dielne Axis ponúka vďaka technológiám Lighfinder 2.0 a Forensic WDR kvalitný obraz aj v nepriaznivých svetelných podmienkach a tiež vyššiu výpočtovú kapacitu pre analýzu priamo v kamere.

Nová sieťová kamera AXIS P3245 dopĺňa portfólio veľmi úspešného radu P32. Moderná varifokálna kopulovitá kamera ponúka široké možnosti využitia ako v interiéroch, tak aj v exteriéri. O kvalitný obraz v rozlíšení 1080p sa starajú spomínané technológie Lightfinder 2.0 (zaistí vysokú svetelnú citlivosť a realistické farby takmer v úplnej tme) a Forensic WDR pre spoľahlivý záber pohybujúcich sa objektov, ale aj väčšie detaily a kvalitnejší obraz aj pri silnom protisvetle. Vďaka voliteľnému IR prísvitu s dosahom až 40 metrov – v závislosti na scéne – možno navyše kameru využiť pre monitoring aj v úplnej tme. Všetky verzie sa vyznačujú vysokou odolnosťou a spĺňajú štandard IK10.

Kľúčové vlastnosti:

• Obraz v rozlíšení 1080p
• Technológie Axis Lightfinder 2.0 a Forensic WDR
• Voliteľný IR prísvit s dosahom vyše 40 metrov
• Technológia Axis Zipstream s podporou štandardov H.264/H.265
• Vysoká odolnosť štandardu IK10
• Diskrétny dizajn a jednoduchá inštalácia
• Podpísaný firmware a zabezpečený štart

Rovnako ako ďalšie kamery z radu P32, aj AXIS P3245 sa vyznačuje jednoduchou inštaláciou, kompaktným dizajnom a nenáročnou prevádzkou. Vonkajšie verzie LV a LVE možno vďaka menšiemu počtu závitov rýchlo umiestniť kdekoľvek je potrebné. Pri modeloch pre vnútorné použitie, kde sa dôraz kladie na diskrétnosť a dizajn, sú závity skryté. V prípade potreby je možné kameru pretrieť akoukoľvek farbou, aby dokonale splynula s okolím. Technológia Axis Zipstream s podporou štandardov H.264 a H.265 významne znižuje požiadavky na šírku pásma a veľkosť dátového úložiska. Kamera disponuje obojsmernými audio portami pre pripojenie externého zvuku, vrátane digitálneho mikrofónu. Varifokálny objektív disponuje vzdialeným ovládaním zoomu a ostrenia pre ešte jednoduchšiu správu bez nutnosti ručného doostrovania.

Kamera AXIS P3245 sa začne dodávať od októbra 2019 prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis. Kvalitu záberov z tejto kamery môžete posúdiť aj z videa na tejto adrese.

Značky: