Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Axis Communications na slovenský trh uvádza sieťovú hlásateľskú konzolu s mikrofónom pre živé alebo vopred nahrané hlásenia, obojsmerný prenos zvuku a ďalšie zvukové funkcie. Táto elegantná konzola, ktorá získala ocenenie Red Dot Design Award, je ideálna najmä pre obchody, vzdelávacie inštitúcie, kancelárske budovy a ďalšie prostredie, kde potreba oslovovať ľudí v rôznych zónach.

Sieťová hlásateľská konzola s mikrofónom AXIS C6110 je doplnkom audiosystémov s IP reproduktormi a vylepšuje systém informovania verejnosti. Konzola sa vďaka PoE napájaniu ľahko inštaluje a používa. Do obsahu veľkej farebnej obrazovky je možné cez webové rozhranie ľahko uložiť ľubovoľné hlásenia alebo aj príkazy na ovládanie osvetlenia, dverí a podobne. LCD displej je po stranách doplnený 12 funkčnými tlačidlami, ktorými sa jednoducho priamo prehrajú hlasové výzvy do ľubovoľného počtu zvukových zón, kde sú umiestnené samostatné sieťové reproduktory a interkomy, alebo zariadenia s podporou SIP. Integrovaný malý reproduktor umožní efektívnu obojsmernú komunikáciu prostredníctvom siete interkomov a sieťových reproduktorov v celom mieste inštalácie.

Konzolu je možné postaviť na stôl alebo ju môžete pripevniť aj na stenu – vstavaný mikrofón jasne zachytí reč v oboch polohách. Pri umiestnení na stôl môžete ku konzole pridať externé slúchadlá alebo mikrofón AXIS TC6901 s husím krkom. Zapnutie mikrofónu zreteľne signalizuje jasne viditeľná stavová LED dióda.

Vstavaná pamäť umožní odosielať vopred nahrané správy v prípade určitých typov udalostí, napríklad požiarne cvičenia, privolanie ďalších pokladníkov do pokladní, predčasné uzavretie objektu, rôzne výstrahy, zákazy a podobne. Konzola poskytuje pohodlný prístup k ľubovoľnému počtu zvukových zón a jednotlivých kontaktov prostredníctvom rozšíriteľnej stromovej štruktúry, ktorá je prístupná z intuitívne ovládaného displeja s dvanástimi fyzickými tlačidlami.

A pretože je konzola postavená na otvorenej platforme, môžete jej tlačidlá nakonfigurovať tak, aby spúšťali akcie na iných IoT zariadeniach. To znamená, že môžete svoje riešenie navrhnúť tak, aby bolo možné priamo z konzoly ľahko otvoriť hlavné vstupné dvere, ovládať osvetlenie na rôznych miestach alebo vykonávať iné úlohy pre zabezpečenie hladkej každodennej prevádzky bez toho, aby ste sa museli zakaždým prihlasovať alebo inak ovládať váš hlavný softvér pre správu zariadení.

Medzi kľúčové vlastnosti novej konzoly AXIS C6110 patria:

  • živé alebo vopred nahrané hlásenia
  • dosah do všetkých požadovaných zvukových zón
  • webovo konfigurovateľný displej
  • obojsmerný zvuk
  • jednoduchá inštalácia aj vďaka PoE napájaniu

Nová konzola AXIS C6110 je už k dispozícii prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti AXIS.

Viac informácií o možnostiach novej konzoly a krátke video môžete získať na tejto stránke alebo YouTube.

Značky: