Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoľahlivé širokopásmové pripojenie je základom toho, aby si celá rodina užila spokojné a pokojné Vianoce a koniec roka. A preto, ako píše Luke Harley, manažér pre rozvoj trhu spotrebiteľských produktov a LTE v regióne EMEA, radšej neponechávajte nič náhode a určite Ježiškovi napíšte o záložný LTE router.

Výpadok pripojenia k internetu nie je nikdy príjemný. Obzvlášť bolestivý potom býva v období Vianoc a konca roku, kedy všetci trávime ešte viac času online, napr. hľadaním ideálnych darčekov v eshopoch, chatovaním a videohovormi so starými kamarátmi a rodinou, sledovaním ponúk miestnych reštaurácií alebo napríklad nákupom vstupeniek do kina či divadla.

Naviac platí, že od pripojenia k internetu sa dnes omnoho viac než v minulosti odvíja aj naša domáca zábava, pretože väčšina ľudí dnes internet používa okrem iného ku streamovaniu hudby alebo sledovaniu TV staníc. A zabúdať nesmieme ani na to, že každý dnes chce byť nepretržite online. Z toho vyplýva, že keď sa na sviatky všetci stretnú doma, pre vašu WiFi nastáva obdobie maximálneho vyťaženia.

Správna voľba

Fungovanie všetkých vyššie uvedených služieb závisí na jednej veci – širokopásmovom pripojení. Sviatky a koniec roka sú presne tým obdobím, kedy sa nefunkčné pripojenie na internet rovná katastrofe. A preto je vhodné sa spoľahnúť na bezdrôtový interiérový router LTE3301-PLUS 4G LTE-A od spoločnosti Zyxel, ktorý poskytuje nepretržitú a bezproblémovú konektivitu, pokiaľ by z akéhokoľvek dôvodu zlyhalo vaše širokopásmové pripojenie.

Zostaňte pripojení

Určite nezabúdajte ani na to, že koniec roku je po celej Európe sprevádzaný zhoršenými klimatickými podmienkami, ktoré so sebou prinášajú aj zvýšené riziko výpadku siete.

Pokiaľ chcete mať istotu, že v pohode zvládnete všetky nákupy na internete, spojíte sa s rodinou a priateľmi, pustíte si obľúbenú hudbu, film alebo televíznu show, potom na prvé miesto svojho zoznamu pre Ježiška určite napíšte interiérový router LTE3301-PLUS 4G LTE-A.

Značky: