Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na novom blockbusteri Barbie z produkcie Warner Bros. Pictures sa výrazne podieľa aj Samsung – z jeho dielne pochádza exkluzívna upútavka v rozlíšení 8K a taktiež grafická téma BARBIE SmartThings DreamHouse na webe Samsung.com

Z filmu BARBIE sa stal jeden z najväčších kultúrnych fenoménov tohto roku. Štúdio Warner Bros. Pictures na ňom spolupracovalo okrem iného aj so Samsungom, výsledkom je špeciálna reklamná kampaň v grafickom prostredí BARBIE SmartThings DreamHouse. Kampaň sa počas leta rozbieha po celej Európe, najskôr sa s ňou stretli zákazníci kamenných obchodov Samsungu.

Film Barbie mal na Slovensku premiéru 20. júla a okamžite vzal kiná útokom. Svoju zásluhu na tom mal aj oficiálny trailer v špičkovom rozlíšení 8K, ktorý sa dal vidieť na televíznych obrazovkách v kamenných obchodoch Samsungu po celom svete. Ide len o jeden z výsledkov širšieho partnerstva Samsungu a Warner Bros., zároveň akcia dáva Samsungu vynikajúcu príležitosť predstaviť kvalitu televízorov Neo QLED aj samotného rozlíšenia 8K. Diváci sa tak budú aj naďalej môcť náležite pripraviť na zážitky, ktoré ich čakajú v kinách pri sledovaní prvotriednych filmov .

Od 10. júla je v Európe taktiež k dispozícii špeciálny digitálny priestor BARBIE SmartThings DreamHouse na webe Samsung.com. Tu vďaka platforme SmartThings ožíva jedinečný a atraktívny svet Barbie v mnohých každodenných situáciách. Systém SmartThings bez akýchkoľvek problémov spája rôzne prístroje a spotrebiče v domácnosti a je jedným z najväčších ekosystémov prepojených zariadení na svete – využíva ho viac ako 150 miliónov ľudí. Na ovládanie slúži jediná aplikácia, účet Samsung a Wi-Fi pripojenie. Používatelia si môžu prispôsobiť domácnosť  vlastným potrebám, monitorovať spotrebu energie a  aj usporiadať „Barbie“ večierok so správnymi farbami osvetlením a ďalšími doplnkami.

Súčasťou prostredia BARBIE SmartThings je aj ikonický „domov snov“ alebo DreamHouse, ktorý slúži ako praktický sprievodca platformou SmartThings. Stačí navštíviť špeciálnu webovú stránku a používatelia sa môžu napríklad pozrieť, ako na večierkoch pomocou telefónu Galaxy Z Flip5 púšťať špeciálne playlisty, ako si zafarbiť na ružovo ciferník hodiniek Galaxy Watch6 alebo ako po oslave ľahko a rýchlo upratať pomocou vysávača Jet Bot AI+ Robot Vacuum.

BARBIE SmartThings DreamHouse na webe Samsung.com ponúka taktiež možnosť zakúpiť ktorýkoľvek z predvádzaných prístrojov pomocou niekoľkých kliknutí.

Značky: