Lego príbehy sme videli, je na čase na zábavu pre dievčatá.

Alebo pôjde skôr o pozeranie pre chlapcov? Na komédiu upozornil web The Verge, ktorý hovorí o kino premiére 21. júla tohto roku. Barbie má byť komédia a Barbie Land má byť perfektným miesto pre život. Teda dokým neprechádzate existenciálnou krízou alebo nie ste Ken. Z upútavky ešte nie je veľa známeho, okrem toho, že toto bude maximálne kolorovaný film. Pozerať ho na OLED displeji môže byť trochu riziko pre vaše oči. 🙂

Plnofarebný svet a malicherné spory by mohli byť zárukou oddychovej komédie. Až v lete uvidíme, ako sa podarí adaptácia herného sveta tejto svetoznámej postavičky „od Matella“. Keď už sme pri narážke na displej, vyzerá to, že na film bude treba ísť do kín.

Autorské práva a spôsob vysielania sa postupne upravuje a kiná majú opäť prednosť v premiérach. Od čias kovidu sa upravila dostupnosť na streamovacích platformách a tie majú opäť posunutý čas vysielania noviniek. V minulosti sme si mohli filmy pozrieť na mesiaci a pol od ich uvedenia v kinách. Teraz môžete čakať aj niekoľko mesiacov, spravidla minimálne tri mesiace pokým dostane streamingová služba práva na vysielanie daného obsahu.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.