Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna značka elektroniky LAMAX predstavuje vo svojom portfóliu ďalšie bezdrôtové slúchadlá, tentokrát navzájom spojené káblom

LAMAX Electronics (LAMAX), úspešný výrobca audiovizuálnej elektroniky, prináša na trh bezdrôtové slúchadlá LAMAX Tips1. Hoci v ponuke značky nejde o prvé riešenie svojho druhu, ide o riešenie (opäť) originálne.

Značka LAMAX je preslávená predovšetkým svojimi prenosnými reproduktormi. Samozrejme za tými model Tips1, čo sa týka kvality prevedenia zvuku, v ničom nezaostáva. Novinka v už tradične tyrkysovo-čiernom (prípadne sivo-čiernom) prevedení je marketingovo opäť zacielená na mladšiu generáciu, aj keď vek tu samozrejme nehrá rolu – pre kvalifikáciu na jej používanie stačí byť mladý duchom.

Slúchadlá pre aktívnych ľudí sú vybavené technológiou Bluetooth 4.2, prostredníctvom ktorej sa prepojujú so zdrojovým zariadením, napríklad smartfónom. Výhodou je ovládanie priamo na kábli, ktorý tieto športovo zamerané slúchadlá spojuje, a vďaka ktorému nemusíš pri každej nutnosti zmeny hlasitosti loviť vo vrecku telefón. Prostredníctvom ovládača môžeš jednoducho tiež prijať hovor, slúchadlá LAMAX Tips1 totiž vďaka integrovanému mikrofónu prirodzene podporujú handsfree.

Súčasťou balenia sú špunty troch rôznych veľkostí, čo je zaiste výhoda – slúchadlá sa takto prispôsobia tvojim ušiam. Z ponúkaných špuntov si skrátka vyberieš tie, ktoré ti najlepšie padnú. Špunty navyše dokonale odhlučnia okolie, ktoré si všimneš až vtedy, keď ti niekto bude volať. Pri chôdzi a športe však buďte obozretní, a hlavne v meste používaj všetky svoje zmysly.

Batéria s kapacitou 60 mAh sa nabije asi za 1,5 hodiny do plna, čo sa rovná až piatim hodinám prehrávania. Pohotovostná doba je tak na úrovni až 100 hodín. Nabíjanie slúchadiel prebieha prostredníctvom priloženého microUSB káblu. Spárovanie so zdrojovým zariadením potom prebieha viac-menej automaticky a veľmi intuitívne. V tejto súvislosti je potrebné spomenúť tiež podporovanú multipoint technológiu, ktorá umožňuje prehrávanie hudby až z dvoch zaradení bez nutnosti dodatočného párovania.

Špuntové slúchadlá do uší LAMAX Tips1 zakúpite na slovenskom trhu už teraz, a to za doporučenú maloobchodnú cenu 51,9 Euro vrátane DPH. Pre nákup môžete využiť priamo e-shop značky LAMAX.

Značky: