Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Technics dnes predstavuje dvoje bezdrôtové slúchadlá, EAH-F70N a EAH-F50B. Oba modely podporujú bezdrôtový prenos zvuku s využitím kodekov LDAC/apt-X HD a prinášajú tak kvalitu zodpovedajúcu štandardu Hi-Res Audio.

Meniče s priemerom 40 mm so spevnenou membránou CPF (Composite Performance Film) a konštrukciou Precise Air Control Structure zaisťujú vysokú presnosť reprodukcie s minimálnym skreslením. To všetko prispieva k mimoriadne kvalitnému a dynamickému zvuku plnému detailov. Model EAH-F70N ponúka naviac technológiu aktívneho potlačenia okolitého hluku, takže sa môžete ponoriť do sveta hudby v akomkoľvek prostredí. Oba typy prinášajú nový štýl a špičkovú zvukovú kvalitu typickú pre značku Technics.

Skvelý zvuk bez káblu s výrazným priestorovým podaním

Dynamické meniče s priemerom 40 mm s novými membránami

Slúchadlá sú vybavené novými meničmi typu CPF (Composite Performance Film) zo špeciálneho materiálu, ktorý zvyšuje pevnosť membrány. Výsledkom sú výrazné basy a presné priestorové podanie, vďaka ktorému sa cítite ako v koncertnej sále. Tieto vlastnosti posilňuje aj unikátny tvar membrány.

Kónická konštrukcia zaisťuje lepšiu stabilitu aj pevnosť a prispieva k prirodzenej lineárnej charakteristike zvuku pri vysokých frekvenciách. Vďaka dômyselnému tvaru neklesá kvalita zvuku ani v krajných polohách hlasitosti. Všetky tóny si tak môžete vychutnať pri forte aj pianissime.

Systém Precise Air Control Structure

Konštrukcia Precise Air Control Structure optimalizuje prúdenie vzduchu a šírenia zvukových vĺn, čím prispieva k vynikajúcemu zvuku v celom frekvenčnom rozsahu.

Kvalita Hi-Res Audio aj pri bezdrôtovom prenose

Slúchadlá podporujú technológie LDAC™, Qualcomm® a apt-X™ HD a prinášajú tak kvalitný zvuk s vysokým rozlíšením zodpovedajúci štandardu Hi-Res Audio aj pri bezdrôtovom prenose *.

* Pri pripojení cez Bluetooth® podporuje technológie LDAC vzorkovanie 96 kHz / 24 bit, technológia apt-X HD potom podporuje 48 kHz / 24 bit.

Tlmenie okolitého hluku v každej situácii

Hybridné aktívne tlmenie okolitých ruchov v troch úrovniach (len model EAH-F70N)

Systém hybridného tlmenia okolitých ruchov kombinuje dve rôzne technológie. K dispozícii je prepínač s tromi stupňami tlmenia podľa toho, v akom prostredí sa práve pohybujete.

Tlmiaca technológia využíva dva samostatné systémy: vonkajší, s mikrofónom na vonkajšej strane, a vnútorný, s druhým mikrofónom pri membráne slúchadiel. Výkon systému ďalej vylepšuje originálna konštrukcia.

Chytré a jednoduché ovládanie

Senzor nasadenia na uši (iba model EAH-F70N)

Keď si slúchadlá zložíte z hlavy, prehrávanie sa preruší. Obnoví sa, akonáhle si ich znovu nasadíte.

Zosilnenie zvukov z okolia (iba model EAH-F70N)

Vďaka tejto funkcii si môžete naopak v prípade potreby do slúchadiel zvuky z okolia zosilniť. To využijete napríklad pri hlásení na letisku alebo vo vlaku. Pre aktivovanie tejto funkcie sa stačí slúchadiel dotknúť, nemusíte si ich dávať dole.

Hlasový asistent

Táto funkcia aktivuje virtuálneho asistenta, napríklad Siri na iPhone. Hlasovým povelom tak môžete vytočiť telefónne číslo, vybrať pieseň, ktorá sa má prehrať* zo streamovacích služieb, alebo si trebárs prehrať predpoveď počasia či vyvolať navigačný systém počas chôdze.

* Pri využívaní streamovacích služieb je niekedy potrebné prepojiť hlasového asistenta s daným účtom.

Štýlový dizajn a pohodlné prevedenie

Konštrukcia s 3D kĺbom

Špeciálny kĺbový mechanizmus umožňuje natočenie náušníkov do všetkých strán a slúchadlá tak na hlave dokonale sadnú. Náušníky sú vyrobené z odolnej, ale mäkkej polyuretánovej peny.

Špičkové materiály

Vonkajšia hliníková konštrukcia s precíznou povrchovou úpravou nadväzuje na vysokú kvalitu všetkých použitých materiálov. Logo Technics je laserovo gravírované a kolorované.

Skladací mechanizmus

Vďaka šikovnému skladaciemu mechanizmu sa slúchadlá ľahko prenášajú, aj keď ich práve nepoužívate.

3D náušníky

Tvar náušníkov je ergonomický a zaisťuje pohodlie aj pri dlhom počúvaní. Náušníky navyše výborne izolujú zvuk, takže ani pri hlasnom počúvaní nebudete obťažovať okolie.