Panasonic pripravil 13 základných sieťových kamier s vysoko kvalitným obrazom určených pre vzdelávanie, malé podniky, maloobchody, logistiku a mnoho ďalších aplikácii.

Spoločnosť Panasonic predstavila novú radu sieťových bezpečnostných kamier i-Pro Extreme – U-Series. 13 nových vnútorných a vonkajších bezpečnostných kamier dopĺňa ponuku spoločnosti Panasonic o nákladovo efektívnu radu kamier základnej až strednej úrovne pri zachovaní vysokého výkonu, rozlíšenia a spoľahlivosti, parametre ktoré zákazníci očakávajú. Rada U-Series ponúka širokú škálu kamier typu dome a bullet, s varifokálním alebo pevným objektívom, rozlíšením Full HD a 4MP a tiež prevedenie odolné proti vandalom a poveternostným vplyvom pre vonkajšie modely. Táto rada je ideálna pre organizácie s obmedzeným rozpočtom v školstve, logistike, nemocniciach, kancelárskych priestoroch, maloobchodných predajniach a v mnohých ďalších aplikáciách.

Kamery rady U-Series zaručujú viditeľnosť vo dne aj v noci v prostredí s nízkym osvetlením a možnosťami IR-LED pre podanie scény  s jasnými farbami a kvalitného bezpečnostného obrazu non-stop. Kamery používajú technológiu iA (Intelligent Auto) spoločnosti Panasonic pre sledovanie dynamiky scény a pohybu. Nastavenie kamery sa vďaka technológii iA upravuje v reálnom čase, aby sa znížilo skreslenie, ako je napríklad rozostrenie pohybujúcich sa objektov. Funkcia Super Dynamic umožňuje kamerám zachytiť scénu v širšom dynamickom rozsahu ako tradičné kamery, to zabezpečí pokrytie všetkých miest a oblastí scény. Režim koridoru upravuje pohľad kamery tak, aby bolo možné monitorovať schodisko aj dlhé chodby pomocou jedinej kamery.

Vonkajšie modely v tejto rade nadväzujú na dobrú povesť značky Panasonic, pokiaľ ide o odolnosť a spoľahlivosť. Majú ochranu IK10 proti vandalom, ochranu proti vode a prachu ako aj antikorózne skrutky.

Rovnako ako ostatné kamery z platformy i-PRO Extreme i rada U-Series používa kompresiu H.265 a inteligentné kódovanie  pre zníženiu množstva obrazových dát, čo zvyšuje efektivitu využívania šírky pásma a znižuje požiadavky na úložisko a náklady.

Inteligentné prevedenie a kryt rady U-Series môžu skrátiť dobu inštalácie kamier. Kamery je možné napríklad pripojiť a nakonfigurovať pred inštaláciou, keď sú stále ešte v krabici. Majú tiež motorický zoom a automatické zaostrovanie pre rýchlejšie nastavenie.

U-Series je ideálna rada kamier pre organizácie, ktoré vyžadujú nákladovo efektívne zabezpečenie objektu, ale nemôžu si dovoliť kompromisy, pokiaľ ide o výkon, vizuálnu kvalitu a spoľahlivosť,“ povedal Gerard Figols, európsky vedúci obchodnej divízie Panasonic Security. „V kombinácii so softvérom pre správu videa Video Insight od spoločnosti Panasonic, ktorý možno použiť s kamerami Panasonic bez dodatočných licenčných poplatkov, je to bezkonkurenčné bezpečnostné riešenie z hľadiska ceny a výkonu, ktoré pomôže celej rade organizácií.“

Prvé kamery rady U-Series budú k dispozícii od apríla 2020 a nové modely budú pridávané postupne po celý rok. Ďalšie informácie nájdete na webe: https://business.panasonic.co.uk/security-solutions/u-series.

 

Značky: