Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na začiatku sezóny letných dovoleniek a častejších ciest do zahraničia operátor O2 predstavuje novú službu, ktorou je O2 Cestovná poistka. Toto inteligentné cestovné poistenie sa automaticky zapne, keď telefón príde do roamingu a pri návrate domov sa opäť vypne. Aktivácia služby je bezplatná a jej cena je 2 EUR/deň pre jednu osobu a 3 EUR/deň pre rodinu. Poistenie má celosvetovú územnú platnosť.

V tomto období sa takmer každý z nás chystá cestovať trošku viac, pričom by určite nemal zabúdať na cestovné poistenie, ktoré mu často ušetrí nemalé náklady. Nová služba O2 Cestovná poistka predstavuje inteligentné cestovné poistenie, ktoré sa automaticky zapne a vypne podľa toho, či sa zákazník nachádza v domovskej sieti alebo v roamingu. „Naše inteligentné cestovné poistenie je veľmi praktické, keďže zákazník už viac nemusí myslieť na jeho zakúpenie pred cestou. Samotná aktivácia je jednorázová, pričom je tiež veľmi jednoduchá a pohodlná, je možné ju spraviť bezplatne na predajni, v eshope, na webe, zákazníckej linke či po oslovení ponukou formou aktivačnej SMS“, prezradila nám hovorkyňa O2 Tereza Molnár.

Služba prichádza v dvoch variantoch, O2 Cestovná poistka pre mňa (2 EUR/deň) a O2 Cestovná poistka pre rodinu (3 EUR/deň). Druhá možnosť okrem účastníka zahŕňa jeho manžela/manželku alebo druha/družku, všetci vo veku do 70 rokov, a neobmedzený počet detí mladších ako 18 rokov, ktoré žijú s účastníkom v spoločnej domácnosti alebo ich rodičom je účastník. Podmienkou pritom je, že členovia rodiny musia cestovať spolu s účastníkom. Územná platnosť služby je celosvetová, pričom sadzba je rovnaká v každej krajine, v ktorej je poistenie platné. Podmienkou je, že účastník musí mať zapnutý telefón a aktívnu službu „medzinárodný roaming“.

Poistenie sa vzťahuje na poistenie liečebných nákladov v zahraničí, poistenie asistenčných služieb vrátane poistenia právnej ochrany, úrazové poistenie, poistenie zodpovednosti a poistenie batožiny.

Službu O2 Cestovná poistka poskytuje O2 v spolupráci s poisťovňou Maxima a non-stop asistenčnou službou AXA Assistance.

Značky: